Διαμεσολαβούντες

Η HFPA παρουσιάζει το Λογισμικό Πρόγραμμα Financial Planning

Η Ένωση Financial Planners Ελλάδος (HFPA), στην προσπάθειά της να συμβάλει στην ενημέρωση και εξέλιξη των  επαγγελματιών του χρηματοασφαλιστικού χώρου, προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους της σε  εσπερίδα  παρουσίασης  του «Λογισμικού Προγράμματος Financial Planning HFPA», αποκλειστικά για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019, στις 17:30  – 20:30 (προσέλευση 17:00 ), στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών, Αίθουσα Ρήγας Φεραίος (Ριζάρη 2, Αθήνα 106 75, Είσοδος Αμφιθέατρο).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επαγγελματίες  που ενδιαφέρονται για την ανέλιξη του επαγγέλματός τους, έχοντας στη διάθεσή τους το  σύγχρονο εργαλείο του financial planner. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο  λογισμικό πρόγραμμα, η ελληνική έκδοση του οποίου  παρέχεται αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την HFPA.

«Ο Financial Planner μπορεί να αποτελέσει σημαντικό σύμβουλο για τον Έλληνα καταναλωτή και είναι σε θέση να τον βοηθήσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά  στην κάλυψη των χρηματο-ασφαλιστικών του  αναγκών, μέσω εγκεκριμένης διαδικασίας, μεθοδολογίας και εξατομικευμένης μελέτης που προκύπτει από τη χρήση του λογισμικού προγράμματος», τονίζει σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε το ΔΣ της HFPA.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ηλεκτρονικά το αίτημα συμμετοχής τους, για την εύρυθμη διοργάνωση  της εκδήλωσης, στο παρακάτω link:

https://form.jotformeu.com/90192849043359

Μετά την παρουσίαση του λογισμικού, θα ακολουθήσει κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ένωσης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της HFPA πιστεύουν και επενδύουν στην επιμόρφωση και ενημέρωση όχι μόνο των μελών της Ένωσης, αλλά και όλων των χρηματο-ασφαλιστικών συμβούλων, αποσκοπώντας στη  θωράκιση  των επαγγελματιών του χώρου μας.

Στην εκπλήρωση αυτού του στόχου εντασσόταν και η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 18 Ιανουαρίου στο Divani Caravel, με τίτλο “Financial Planning Conferences: Sharing the experience with U II”.

Mέλη της HFPA μοιράστηκαν με τους συμμετέχοντες τη γνώση και την εμπειρία, που αποκόμισαν από τη συμμετοχή τους, αφενός, στο Συνέδριο “BACK2Y”, στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου, στις 12/9/2018 με θέμα “The lifestyle Financial Planning Conference”,  και, αφετέρου, στο Ετήσιο συνέδριο της Financial Planning Association, στο Chicago.

Να σημειωθεί ότι μέλη της Ένωσης Financial Planners Ελλάδος (Hellenic Financial Planners Association – HFPA) μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και ενδιαφέρονται για την επαγγελματική τους ανέλιξη.

Στοιχεία επικοινωνίας:  [email protected]

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας