Εταιρείες

Η Hellas Direct ενώνει τις δυνάμεις της με τη FRISS

Τη FRISS επέλεξε η Hellas Direct, για να ενισχύσει την εστίασή της στην καινοτομία, να εξορθολογίσει τις λειτουργίες της και να υποστηρίξει τους μηχανισμούς εντοπισμού απάτης και μετριασμού κινδύνου στις εταιρείες της, σε Ελλάδα και Ρουμανία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε η FRISS, οι λύσεις που παρέχει υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη, προσφέρουν αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο για την Hellas Direct και επιτρέπουν την αυτοματοποιημένη επεξεργασία απαιτήσεων. Αυτό θα οδηγήσει σε ακόμη υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών για τους πελάτες της ασφαλιστικής.

«Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στην ευρύτερη προσπάθειά μας να είμαστε ένας οργανισμός που αναπτύσσεται και επεκτείνεται εύκολα και με πλήρη εμπιστοσύνη στην αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων», εξηγεί η κα Katerina Seich Al Basatena, Επικεφαλής Στρατηγικής της Hellas Direct.«Χρησιμοποιούμε κάθε πτυχή της τεχνολογίας και των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης για να επιτύχουμε τον στόχο μας: να βελτιώσουμε την εξυπηρέτηση των πελατών και να διαμορφώσουμε μια εξαιρετική εμπειρία για τους πελάτες μας, ενώ προωθούμε τη διαφάνεια στον ασφαλιστικό κλάδο».

Η συνεργασία θα επιτρέψει στην Hellas Direct να επωφεληθεί από το πιο ευρέως διαδεδομένο εργαλείο ανίχνευσης απάτης για ασφαλιστικές εταιρείες παγκοσμίως.Μέσω των λύσεων της FRISS, η Hellas Direct θα έχει στη διάθεσή της μια ομάδα αξιόπιστων συμβούλων και επιστημόνων δεδομένων, με δεκαετίες γνώσης του κλάδου, για να πετύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Εκτός από τα μοντέλα πρόβλεψης τεχνητής νοημοσύνης και τα αναλυτικά στοιχεία σε πραγματικό χρόνο, οι λύσεις FRISS θα περιλαμβάνουν επίσης ένα προηγμένο πρόγραμμα προβολής δικτύου, σενάρια απάτης εκτός πλαισίου, πίνακες εργαλείων KPI και ενσωματώσεις εξωτερικών δεδομένων. «Είμαστε περήφανοι που η Hellas Direct μας επέλεξε ως συνεργάτη για την υγιή ανάπτυξή της. Ταιριάζει απόλυτα τόσο η αποστολή των εταιρειών μας, όσο και η κουλτούρα “hands-on” που μας διακρίνει», τονίζει η κα Ariane Braam-Verkoren, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων EMEA/APAC της FRISS. «Η συνεργασία μεταξύ των δύο ομάδων, με ενιαίο στόχο την καταπολέμηση της απάτης και την καλύτερη υποστήριξη πελατών, είναι ένα σημαντικό βήμα προς μια πιο αδιάβλητη βιομηχανία».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας