Δράσεις ΕΚΕ

Η Eurolife FFH κάνει πιο ασφαλείς τις μετακινήσεις μας στην Αθήνα

Μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο ανέλαβε η Eurolife FFH, θέλοντας να κάνει πιο ασφαλή την καθημερινότητα χιλιάδων Αθηναίων που μετακινούνται με τα αστικά λεωφορεία. Εστιάζοντας στη σημασία της πρόληψης, έντυσε με τα χρώματά της δέκα στάσεις λεωφορείου, σε δέκα σημεία της Αττικής, και τις εφοδίασε με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού.

Η νέα πρωτοβουλία της Eurolife FFH, με τη δημιουργία δέκα στάσεων λεωφορείου με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού σε δέκα σημεία της Αττικής, ξεκίνησε σήμερα, 30 Μαρτίου.
Από το κέντρο της Αθήνας, μέχρι τα βόρεια και τα νότια προάστια, όλοι οι πολίτες που χρειάζεται, αυτήν την περίοδο, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς για τις καθημερινές μετακινήσεις τους, θα μπορούν εύκολα να απολυμαίνουν τα χέρια τους.
Σήμερα, που η ατομική υγιεινή είναι, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, ευθύνη κάθε ανθρώπου ξεχωριστά, η Eurolife FFH αποδεικνύει πως ένα «πσσστ» έχει τεράστια αξία για όλους –τόσο τους επιβάτες των λεωφορείων, όσο και τους διερχόμενους. Όλες οι στάσεις βρίσκονται σε κεντρικά οδικά σημεία και είναι εξοπλισμένες με dispenser διάθεσης αντισηπτικού υγρού, το οποίο ανανεώνεται τακτικά.
Με την πρωτοβουλία αυτή, η Eurolife FFH αναδεικνύει τη σημασία της πρόληψης για την υγεία μας.
Με τις πρωτότυπες στάσεις της, επιδιώκει να μεταφέρει με δημιουργικό τρόπο στους πολίτες το σημαντικό αυτό μήνυμα και να συμμετάσχει στην ευαισθητοποίησή τους για την προστασία και την ασφάλειά τους. Γιατί για τη Eurolife FFH αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία είναι, με κάθε της δράση, να στέκεται έμπρακτα στο πλευρό της κοινωνίας.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας