Η Eurolife FFH Founding Sponsor στο συνέδριο του Economist

1691

Η Eurolife FFH είναι για ακόμα μια φορά ο Founding Sponsor στο συνέδριο του Economist, με θέμα «Δημογραφικές προκλήσεις και πολιτική για την ισότητα των φύλων: ο ρόλος της εμπιστοσύνης και της συνεργασίας».

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τη HOPEgenesis στις 18 και 19 Οκτωβρίου 2021 με φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Αθήναιον Ιντερκοντινένταλ και διαδικτυακά.

Οι νέες ανάγκες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες της πανδημίας, οι προτεραιότητες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της δημογραφικής απειλής, η δημιουργία μιας κουλτούρας ποικιλότητας στον χώρο εργασίας και η ένταξη στην αγορά εργασίας, τα κίνητρα, η σταθερότητα και η κοινωνική συνοχή, η μετανάστευση, η επιστήμη και η υπογεννητικότητα, η στήριξη της οικογένειας, ο οικογενειακός προγραμματισμός, το δικαίωμα των γυναικών στην επιλογή, τα πολιτισμικά πρότυπα και οι ρόλοι των φύλων, η εκπαίδευση, το brain drain αλλά και ο ρόλος της εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτείας και πολιτών είναι τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν κατά τη διάρκεια των κύκλων εργασιών.

Στο συνέδριο θα λάβουν μέρος σημαντικοί ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μεταξύ των οποίων, και ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife FFH Ασφαλιστικής.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθρο7 στελέχη & 14 συνεργάτες μιλούν για την Interasco (video)
Επόμενο άρθροNN Hellas: Ανανέωση του Portal “myNN”