Εταιρείες

Η Εθνική Ασφαλιστική για την παραίτηση Κατσουρίδη

Με δελτίο τύπου της 18ης Σεπτεμβρίου η Εθνική Ασφαλιστική, διαψεύδει φήμες και σχόλια ότι η παραίτηση του κ. Κατσουρίδη συνδέεται είτε με αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας είτε με προωθημένες κινήσεις πώλησής της. 

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής, κατά την τελευταία συνεδρίασή του,  Δευτέρα 16/9/2013, απεδέχθη την παραίτηση που από τον Ιούλιο είχε υποβάλλει ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Ιωάννης Κατσουρίδης , και ο οποίος είχε δεχθεί να παραμείνει στη θέση του μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου τρέχοντος έτους.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής ευχαρίστησε τον  κ. Κατσουρίδη για την πολυετή και γόνιμη συνεργασία του με την εταιρεία και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία στις περαιτέρω επαγγελματικές δραστηριότητες που έχει επιλέξει.

Ο κ. Κατσουρίδης ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας για τη συνεργασία που είχαν και για τη στήριξη που του παρεσχέθη στο έργο του και τόνισε ότι η απόφασή του για παραίτηση από την Εθνική Ασφαλιστική οφείλεται σε προσωπικούς λόγους.

Με την ευκαιρία, η Εθνική Ασφαλιστική κατηγορηματικά διαψεύδει φήμες και σχόλια ότι η παραίτηση του κ. Κατσουρίδη συνδέεται είτε με αλλαγή στρατηγικής της εταιρείας είτε με προωθημένες κινήσεις πώλησής της.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας