Εταιρείες

Η Εθνική Ασφαλιστική εντάσσεται στον διεθνή θεσμό Summit Circle της LIMRA

Η Εθνική Ασφαλιστική, συνεπής στην κουλτούρα της δια βίου μάθησης των στελεχών των δικτύων της, από το 1974, διατηρεί μια αδιάλειπτη, διαχρονική και αμοιβαίου οφέλους συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό LIMRA.

Στα 45 αυτά χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική έχει στη διάθεσή της σειρά πολύτιμων Ερευνών και Μελετών, που προσφέρει η LIMRA στα μέλη της διεθνώς, καθώς και σύγχρονων εκπαιδευτικών προγραμμάτων της LIMRA τα οποία προσφέρει η εταιρεία αδιάλειπτα για την επιμόρφωση και ανάπτυξη του Εταιρικού της Δικτύου Πωλήσεων.

Στον κύριο Σταύρο Κωνσταντά, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Ασφαλιστικής, απονεμήθηκε από τον κ. Μανώλη Κυριάκου, Senior Regional Executive LIMRA & LOMA, ειδική τιμητική πλακέτα, στο πλαίσιο της ένταξης της Εταιρείας στον θεσμό Summit Circle της LIMRA.

Η LIMRA & LOMA  από το 2012, έχει δημιουργήσει τον θεσμό Summit Circle, στον οποίο εντάσσονται τιμητικά οι Εταιρείες –Μέλη διεθνώς, οι οποίες διατηρούν μια εποικοδομητική συνεργασία με την LIMRA & LOMA  για πάνω από 25 συνεχή χρόνια.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας