Εταιρείες

Η ERGO ζητά Υπεύθυνο/η Στρατολόγησης Αποκλειστικού Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας της ERGO; Αναζητά έναν /μία Υπεύθυνο/η Στρατολόγησης Αποκλειστικού Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Η ERGO είναι ένας από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στη Γερμανία και την Ευρώπη. Σε παγκόσμιο επίπεδο, ο Όμιλος εκπροσωπείται σε περισσότερες από 30 χώρες. Η ERGO ανήκει στη Munich Re, έναν από τους κορυφαίους παγκοσμίως αντασφαλιστές και φορείς ανάληψης ασφαλιστικού κινδύνου.

Στην Ελλάδα, μέσα από ένα ολοκληρωμένο φάσμα ασφαλιστικών λύσεων, προσφέρουμε στους πελάτες μας μια ανθρώπινη, διαφανή, απλή και σαφή απάντηση στις ασφαλιστικές τους ανάγκες. Ως ηγέτης στην ελληνική αγορά, προσθέτουμε αξία παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα, απλές διαδικασίες και εξαιρετική εμπειρία πελατών.

Θέλεις να γίνεις μέλος της ομάδας μας;

Αναζητούμε έναν /μία:

Υπεύθυνο/η Στρατολόγησης Αποκλειστικού Δικτύου Ασφαλιστικών Συμβούλων

Ως μέλος μίας δυναμικής ομάδας πωλήσεων και έχοντας ως στόχο την ανάπτυξη του αποκλειστικού δικτύου ασφαλιστικών συμβούλων της ERGO, θα είσαι υπεύθυνος/η για:

 • την ανάπτυξη και εφαρμογή αποτελεσματικής στρατηγικής προσέλκυσης και επιλογής κατάλληλων συνεργατών
 • την αναζήτηση κατάλληλων υποψηφίων μέσα από διάφορα κανάλια, τη διενέργεια συνεντεύξεων και την αξιολόγησή τους
 • την ενσωμάτωση και τη συμμετοχή στην εκπαίδευση των νέων συνεργατών σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες, τις πολιτικές και τις διαδικασίες της εταιρείας

Για να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του συγκεκριμένου ρόλου, πρέπει να διαθέτεις:

 • Επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον 5 ετών στις Πωλήσεις από τα οποία τουλάχιστον 2 έτη στον Ασφαλιστικό κλάδο
 • Εμπειρία σε πρακτικές στρατολόγησης
 • Άριστη γνώση της ασφαλιστικής αγοράς, των προϊόντων και των διαδικασιών
 • Καλή γνώση του νομικού πλαισίου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης
 • Πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων/ Οικονομική ή Ασφαλιστική Επιστήμη
 • Πιστοποίηση ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν
 • Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές δεξιότητες, γραπτές και προφορικές, στην ελληνική και αγγλική γλώσσα
 • Πελατοκεντρική προσέγγιση, ανεπτυγμένες ικανότητες διαπραγμάτευσης και λήψης αποφάσεων
 • Ομαδικό πνεύμα και ικανότητα συνεργασίας

Στην ERGO θα έχεις την ευκαιρία να εργαστείς σε ένα δυναμικό πολυεθνικό περιβάλλον με ισχυρή ομαδική κουλτούρα, ευκαιρίες συνεχούς μάθησης και εξέλιξης, με ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών και ομαδική ασφάλιση Ζωής, Υγείας και Συνταξιοδοτικής Αποταμίευσης.

Αν ενδιαφέρεσαι να γίνεις μέλος της ομάδας μας, στείλε μας το βιογραφικό σου σημείωμα στο [email protected] αναγράφοντας στο θέμα του email τον κωδικό της θέσης ΣΤΡ2022.

Η ERGO Aσφαλιστική Μονοπρόσωπη A.E. (Λ. Συγγρού 173, Νέα Σμύρνη Τ.Κ. 17121 – «Υπεύθυνος Επεξεργασίας») τηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα προσωπικά σας δεδομένα, ήτοι δεδομένα προσώπων που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για συγκεκριμένη ή μελλοντική θέση εργασίας και τα οποία έρχονται σε γνώση της από την αποστολή των βιογραφικών τους σημειωμάτων απευθείας στην εταιρεία ή μέσω τρίτων μερών. Σκοπός της επεξεργασίας είναι η υποστήριξη της διαδικασίας αξιολόγησης των τυπικών σας προσόντων και των επαγγελματικών σας δεξιοτήτων για την πιθανότητα επαγγελματικής σταδιοδρομίας τους στην ERGO. Το βιογραφικό σας σημείωμα διατηρείται στη βάση δεδομένων μας για περίοδο ενός έτους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων, επισκεφθείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.ergohellas.gr/pages/customer-support/data-disclaimer


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας