Εταιρείες

Η ERGO Hellas πρωταθλήτρια στο ΠΑΣΦΕ 2024

Στο φετινό Κύπελλο Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών ΠΑΣΦΕ 2024 πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ERGO Hellas, ενώ κυπελλούχος στέφθηκε η Εθνική Φουφόπουλου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, μια ακόμη επιτυχημένη χρονιά έφτασε στο τέλος της…με δυνατούς αγώνες, πανηγυρικές νίκες και 12 συνολικά διαγωνιζόμενες ομάδες από καταξιωμένες εταιρείες του κλάδου.

Για 11η συνεχόμενη χρόνια η εταιρεία SHAPE IKE διοργάνωσε το Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Ασφαλιστικών Εταιρειών ΠΑΣΦΕ 2023-24 με τη χορηγία του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΚΑΑ Θησέας.

Πρωταθλήτρια της φετινής διοργάνωσης τερμάτισε η ιστορική ομάδα της ERGO Hellas, η οποία κατάφερε να ανακηρυχθεί και πάλι πρωταθλήτρια μετά από 7 χρόνια και επικρατώντας στα πέναλτι της πανάξιας αντιπάλου, αλλά άτυχης στη διαδικασία των πέναλτι, Υδρογείου.

Εν συνεχεία Κυπελλούχος φέτος στέφθηκε η εταιρεία Εθνικής Φουφόπουλου έναντι της Allianz Trade σε έναν πραγματικά δυναμικό αγώνα που κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

H διοργανώτρια SHAPE IKE ετοιμάζει το επόμενο Πρωτάθλημα για τη σεζόν 2024-25, στοχεύοντας ακόμη μια χρονιά σε υπηρεσίες επιπέδου αντάξιου των συμμετεχόντων εταιρειών καθώς και τη δημιουργία σειράς δράσεων και ενεργειών που θα ενισχύσουν και θα αναδείξουν τον θεσμό.

Καλούνται εταιρείες από τον ασφαλιστικό κλάδο να φτιάξουν την ομάδα τους και να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την επόμενη διοργάνωση, συμμετέχοντας στη μεγαλύτερη γιορτή του κλάδου.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας