Εταιρείες

Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συνάντηση της ERGO Ασφαλιστικής με τους στρατηγικούς της Συνεργάτες από το Δίκτυο Μεσιτών στο εμβληματικό κτήριο του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, με στόχο την παρουσίαση των ενεργειών ανάπτυξης της εταιρείας, την ανταλλαγή απόψεων για επίκαιρα θέματα της ασφαλιστικής αγοράς και την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας της εταιρείας με τους Μεσίτες Ασφαλίσεων.

Τους συμμετέχοντες καλωσόρισε στη συνάντηση ο Διευθυντής Πωλήσεων του Δικτύου, κ. Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος δήλωσε ότι τέτοιες συναντήσεις με τους Συνεργάτες της εταιρείας αποτελούν πάγια τακτική της ERGO, η οποία στοχεύει στον ανοιχτό διάλογο και την ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων, με στόχο τη σύσφιξη των σχέσεων και την ενίσχυση του κλίματος αμοιβαίας εμπιστοσύνης και κατανόησης ανάμεσα στα στελέχη της εταιρείας και τους Συνεργάτες της.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ERGO, κ. Νίκος Αντιμησάρης, ο οποίος ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας, ενώ στη συνέχεια ανέπτυξε τον καθοριστικό ρόλο που διαδραματίζουν οι Μεσίτες για την ανάπτυξή της. Ο κ. Αντιμησάρης ανέφερε χαρακτηριστικά πως «το μέλλον για τα επόμενα χρόνια θα είναι πολυκαναλικό. Μέλημά μας είναι η απρόσκοπτη συνύπαρξη όλων των δικτύων πωλήσεων και η ενδυνάμωση της εγγύτητάς τους, με όραμά μας να γίνουμε η πρώτη επιλογή για τους Πελάτες και τους Συνεργάτες. Στα σχέδια μας είναι να στηρίξουμε με επιπλέον ψηφιακά εργαλεία, υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σύγχρονα προγράμματα ασφάλισης όλους εσάς, τους Συνεργάτες μας, έτσι ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο το ήδη έμπειρο δίκτυο Μεσιτών μας, αλλά και να προσελκύσουμε νέους επαγγελματίες διαμεσολαβητές».

Από την πλευρά του ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων, έκανε εκτενή αναφορά στον Νέο Κανονισμό Πωλήσεων της εταιρείας, ο οποίος διακρίνεται για τη διαφάνεια, την απλότητα και την ανταποδοτικότητά του, δημιουργεί μία νέα προοπτική για τους Συνεργάτες, με προϋποθέσεις για την ένταξη νέων επαγγελματιών με σκοπό τη διεύρυνση του δικτύου της ERGO Ασφαλιστικής.

Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της
Ο κ. Στάθης Τσαούσης, Διευθυντής του Τομέα Πωλήσεων.

O Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κ. Στέφανος Στεφανίδης, μίλησε εξειδικευμένα για τις Γενικές Ασφαλίσεις, κάνοντας αναφορά και στις αλλαγές που υπέστη η αντασφαλιστική αγορά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους ειδικούς κλάδους ασφάλισης, στους οποίους η ERGO κατέχει μεγάλο μερίδιο αγοράς, όπως είναι οι αγροτικές ασφαλίσεις και ο κλάδος πληρωμάτων, τονίζοντας μάλιστα ότι η εταιρεία δραστηριοποιείται σε αυτούς από θέση ισχύος με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία με μια από τις πλέον δυνατές ομάδες.

Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της
O Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών, κ. Στέφανος Στεφανίδης.

Την ενημερωτική συνάντηση έκλεισε ο κ. Δημήτριος Σπανός, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, ο οποίος μίλησε για τα νέα προϊόντα της ERGO στους συγκεκριμένους κλάδους, την εισαγωγή νέων ψηφιακών εργαλείων για την υποστήριξη Πελατών και Συνεργατών, ενώ προέτρεψε τους Μεσίτες να αξιοποιήσουν την εμπειρία της εταιρείας και του Ομίλου για την προώθηση σύγχρονων ασφαλιστικών λύσεων ζωής και υγείας στους Πελάτες τους.

Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της
Ο κ. Δημήτριος Σπανός, Διευθυντής του Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας.

Ακολούθησε ιδιωτική ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, με τους συμμετέχοντας να βιώνουν μια μοναδική εμπειρία, καθώς περιηγήθηκαν ανάμεσα στα σπάνια εκθέματα της συλλογής κυκλαδικών αρχαιοτήτων που φιλοξενεί το μουσείο. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με δείπνο που παρέθεσε η εταιρεία στο εστιατόριο του Μουσείου.

Η ERGO Ασφαλιστική συνεχίζει τον ανοιχτό και δημιουργικό διάλογο με Συνεργάτες της
Η ξενάγηση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας