Εταιρείες

Η Δύναμη και Ευαισθησία της CNP ΖΩΗΣ δίπλα στις Γυναίκες

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου), η CNP ΖΩΗΣ εύχεται χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες, με ειδική προσφορά στο ασφαλιστικό πρόγραμμα Bonjour Woman’s Care.

Στις 8 Μαρτίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, μια γιορτή αφιερωμένη στα επιτεύγματα και στους αγώνες γυναικών όλου του κόσμου που, με θάρρος και αποφασιστικότητα, διεκδίκησαν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες.

Σ’ αυτή τη γιορτή συμμετέχει και η CNP ΖΩΗΣ, στηρίζοντας τις γυναίκες της χώρας μας, με μία ξεχωριστή προσφορά. Όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπο, μέχρι 15/3/2023, το πιο σύγχρονο, πρωτοποριακό και ευέλικτο ασφαλιστικό πρόγραμμα, Bonjour Woman’s Care, παρέχεται με προνομιακή έκπτωση 15% στα ασφάλιστρα.

Το Bonjour Woman’s Care είναι ειδικά σχεδιασμένο να καλύπτει δύσκολα περιστατικά υγείας, ώστε κάθε γυναίκα να νιώθει, κάθε στιγμή, σιγουριά.

H CNP ΖΩΗΣ είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Ζωής στην Ελλάδα του ηγετικού ασφαλιστικού Ομίλου CNP CYPRUS, μέλος του γαλλικού πολυεθνικού κολοσσού CNP ASSURANCES, με περισσότερα από 170 χρόνια ιστορική παρουσία και 36 εκατομμύρια ασφαλισμένους. Ο Όμιλος ανταποκρίνεται στις ανάγκες της εποχής, έχοντας ως προτεραιότητα την παροχή ασφαλιστικών λύσεων που να καλύπτουν όσο το δυνατό καλύτερα, όσο το δυνατόν πιο πολλούς ανθρώπους.

*Σημειώνεται πως μέχρι 15/3/2023, συνεχίζεται η παροχή έκπτωσης 15% και στα υπόλοιπα ασφαλιστικά προγράμματα της κατηγορίας Σοβαρών Ασθενειών (Bonjour Multicover, Bonjour Man’s Care & Bonjour Kid’s Care),στην οποία συμπεριλαμβάνεται το Bonjour Woman’s Care.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα ασφάλισης Bonjour Woman’s Care, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα (www.cnpzois.com) ή να επικοινωνήσετε με τα κεντρικά γραφεία (τηλ. 210 3279420 – email: [email protected]), ή με έναν από τους συνεργαζόμενους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας