Εταιρείες

Η Designia Insurance Brokers στο 1ο Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη

H Designia Insurance Brokers ήταν Χρυσός Χορηγός του 1ου Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη, του πρώτου συνεδρίου για την κυβερνοασφάλεια στη Βόρειο Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 27 Απριλίου.

Με τίτλο «Η κυβερνοασφάλεια στο επίκεντρο», το συνέδριο είχε στόχο την ενημέρωση των επαγγελματιών, αλλά και των καταναλωτών για τις απειλές του διαδικτύου, τους κινδύνους που αναδύονται στη νέα ψηφιακή εποχή, καθώς και το πώς μπορούν να προστατευθούν από τις νέες αυτές απειλές.

Η Designia Insurance Brokers, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, έδωσε το δικό της δυναμικό «παρών» στο συνέδριο τόσο μέσα από την υποστήριξή της ως Χρυσός Χορηγός, όσο και μέσα από την τοποθέτηση της Αντιπροέδρου και Διευθύνουσας Συμβούλου της εταιρείας, κας Άννυς Τρύφων, στην ομιλία της, με θέμα το cyber insurance και το ρόλο του στο «χτίσιμο» του cyber resilience μιας επιχείρησης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η κα Τρύφων φώτισε τις πτυχές που συνθέτουν την έννοια του cyber resilience και μίλησε για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να θωρακιστούν απέναντι στις κυβερνοεπιθέσεις. Επίσης παρουσίασε τις 360° λύσεις που έχει σχεδιάσει η εταιρία σε συνεργασία με τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία παροχής υπηρεσιών κυβερνοασφάλειας Odyssey και τις οποίες προσφέρει με αξιοπιστία στους πελάτες της.

H Designia Insurance Brokers, μια εταιρεία με 30 χρόνια ζωής στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και τις υπηρεσίες risk management που απαντούν στις καθημερινές ανάγκες των πελατών της, είναι μια από τις πρωτοπόρους στο κομμάτι του cyber security, ξεκινώντας την παροχή αυτού του είδους υπηρεσιών το 2014. Αναδεικνύοντας τη σημασία του cyber security για την εύρυθμη λειτουργία μιας επιχείρησης και την προστασία της από τις κυβερνοεπιθέσεις, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά υπηρεσιών στους πελάτες της, προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες.

Το 1ο Cyber Security Conference στη Θεσσαλονίκη διοργανώθηκε από το Insurance Innovation, το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας