Διαμεσολαβούντες

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΣΕΣΑΕ

Μια ξεχωριστή βραδιά σε εορταστικό κλίμα προσέφερε ο ΣΕΣΑΕ σε όλα τα Μέλη αλλά και φίλους του Συνδέσμου, με αφορμή τον εορτασμό για τα 90 χρόνια λειτουργίας του στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΣΕΣΑΕ

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν πολλά ανώτατα στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Ε.Α., ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, συνεργάτες, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και ακαδημαϊκοί, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο σε πλήθος συμμετοχών.

Ο εορτασμός για τα 90 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Μουσείου, κάνοντας μία ιστορική αναδρομή με τη βοήθεια οπτικοακουστικών μέσων, αναδεικνύοντας στιγμές που αποτέλεσαν σταθμό στην ραγδαία εξέλιξη του ΣΕΣΑΕ με τη συμμετοχή στο πάνελ των Προέδρων του Συνδέσμου κατά την τελευταία τριακονταετία.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν η παρουσίαση του κ. Κ. Βούλγαρη, με θέμα το ESG, και η διαφωτιστική ομιλία του κ. Θ. Γεωργακόπουλου για τις τάσεις που θα διαμορφώσουν το περιβάλλον στο οποίο θα ζούμε και θα δραστηριοποιούμαστε τα επόμενα χρόνια.

Στο τέλος της εκδήλωσης σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΣΑΕ ανακήρυξε ως Επίτιμο Προέδρο τον κ. Ερρίκο Μοάτσο για τη συνεισφορά του και το έργο του όλα αυτά τα χρόνια στον Σύνδεσμο ενώ απένειμε τιμητική πλακέτα στην κα Χαρά Ανέστη για την υποστήριξη και για το ζήλο που επέδειξε όλα αυτά τα χρόνια στον ΣΕΣΑΕ.

Η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του ΣΕΣΑΕ

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και χαλαρή διάθεση όλοι, Μέλη και μη, μετά το πέρας του πρώτου μέρους της εκδήλωσης, είχαν την ευκαιρία να  γνωριστούν καλύτερα και να ανταλλάξουν ευχές, ενώ όπως πάντα ο ΣΕΣΑΕ φρόντισε για μία ακόμη χρονιά μέσω της φετινής εκδήλωσης να ενισχύσει την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Μπορούμε !», η οποία καταπολεμά τη σπατάλη του φαγητού που περισσεύει σε κάποιους και δρα υπέρ της αξιοποίησής του για κοινωφελή σκοπό σε όλη την Ελλάδα.

Την εκδήλωση στήριξαν:

“HOWDEN HELLAS S.A.” – Πλατινένιος Χορηγός,

“ERGO”, “EUROLIFE FFH”, “NN” – Χρυσοί Χορηγοί, 

“GRAND THORNTON”, “ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ”, “INTERASCO”  – Ασημένιοι Χορηγοί.

“ALPHA TRUST”, “PWC”  – Μεγάλοι Χορηγοί.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας