Διαμεσολαβούντες

Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση σε τηλεδιάσκεψη για τον αθέμιτο ανταγωνισμό

Όλοι οι Πρόεδροι των Σωματείων Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης θα συμμετάσχουν στην Τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιεί το Ε.Ε.Α. με την Επιτροπή Ανταγωνισμού και την Γ.Γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

Ειδικότερα την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17.00, θα πραγματοποιηθεί, με πρωτοβουλία του Ε.Ε.Α., διαδικτυακή συνάντηση των εκπροσώπων κλάδων και επαγγελμάτων, με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Ανταγωνισμού, κ. Ι. Λιανό, και τον Γενικό Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, κ. Π. Σταμπουλίδη, για θέματα λειτουργίας του ανταγωνισμού στην αγορά,

Με δεδομένο το ενδιαφέρον του κλάδου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα θέματα αθέμιτου ανταγωνισμού στην τηλεδιάσκεψη, θα συμμετάσχουν οι κ.κ. Ι. Τοζακίδης, Πρόεδρος ΕΑΔΕ και  ΠΣΣΑΣ, Μ. Τζωρτζωρής, ΣΕΜΑ, Τ. Μιχαλόπουλος, ΠΟΑΔ, Θ. Γουργούλη, ΠΣΑΣ,  Δ. Λύχρου, ΕΕΑΕ, και Μ. Δημητριάδη ΣΠΑΤΕ, καθώς και εκπρόσωποι άλλων κλάδων της αγοράς.

Όπως σημειώνει το ΕΕΑ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, «τα θέματα του αθέμιτου ανταγωνισμού που ενδιαφέρουν ιδιαιτέρως την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, καθώς και της κατάχρησης δεσπόζουσας θέσης, όπως και  άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την αγορά και παρεμποδίζουν την λειτουργία του ανταγωνισμού, θα αναλυθούν και θα γίνουν παρεμβάσεις.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να υπάρξει ενημέρωση προς όλες τις πλευρές για την σημασία της ομαλής λειτουργίας του ανταγωνισμού, την τήρηση της νομοθεσίας που υπάρχει και την εξάλειψη φαινομένων αθέμιτου ανταγωνισμού, ή άλλων πρακτικών που εμποδίζουν –και στον κλάδο της ασφαλιστική διαμεσολάβησης– τη λειτουργία της ελεύθερης αγοράς».

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας