Άρθρα

Οι ασφαλιστικές και φέτος γιορτάζουν και προσφέρουν

Εκδηλώσεις και δράσεις που απευθύνονταν στο κοινωνικό σύνολο αλλά και στο προσωπικό τους πραγματοποίησαν στο διάστημα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αρκετές ασφαλιστικές εταιρείες αλλά και φορείς της ασφαλιστικής αγοράς.

Εκδηλώσεις εναρμονισμένες με το πνεύμα προσφοράς και αγάπης των ημερών.

Ας δούμε κάποιες από αυτές…

AIG Ελλάδος: Συμμετείχε στις δράσεις υποστήριξης του οργανισμού Make-A–Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Η Allianz σε συνεργασία με το ίδρυμα Μποδοσάκη στήριξε το έργο του Σωματείου «Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος», αναλαμβάνοντας την κάλυψη του κόστους του απαραίτητου ιατρικού εξοπλισμού για την αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων στο Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης, το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πλημμύρες.

ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ: Υποστήριξε τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό ethelon, συνεισφέροντας στο έργο του δικτύου ενδυνάμωσης ευπαθών ομάδων “Humane”. Στοίχημά του είναι να αποδείξει ότι τα άτομα με ορατή ή αόρατη αναπηρία έχουν ικανότητες και μπορούν να εργαστούν, να καινοτομήσουν, να επιχειρήσουν! Η ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ ενίσχυσε τη δράση του προσφέροντας ηλεκτρονικές συσκευές για τον εξοπλισμό του.

ERGO: Πραγματοποίησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη τις καθιερωμένες εταιρικές εκδηλώσεις, με σκοπό την ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό, στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Generali: Ένωσε τις δυνάμεις της με τους Γιατρούς του Κόσμου, μέσω της δράσης Milky Tree 2018.

Interamerican: Στήριξε τη ΜΚΟ «Διογένης» και προσέφερε το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι του Δήμου Αθηναίων για τους άπορους.

Interlife Ασφαλιστική: Δωρεά τριών τόνων τροφίμων σε Κοινωνικά Παντοπωλεία και Συσσίτια της Β. Ελλάδας.

ΣΕΣΑΕ: Ενίσχυση της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Μπορούμε!».

Υδρόγειος Ασφαλιστική: Στήριξε τις δράσεις Merry STREETmas της Emfasis Foundation.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας