Διαμεσολαβούντες

Οι Ασφαλιστές των Σερρών τιμούν την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών τιμά την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης με μία εορταστική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00μ.μ., στο Επιμελητήριο Σερρών (αίθουσα «Γ. Χρηστίδης», 3 όροφος).

Oι προσκεκλημένοι ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Γεώργιος Τουρκάκης AIG Area Business Developer Manager Northern Greece: «Οι σύγχρονοι κίνδυνοι Cyber Risks και η Cyber Insurance ως τελευταία γραμμή άμυνας»
  • Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) & Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ): «Απειλή ή ευκαιρία; Πώς να προσαρμοστεί και να αξιοποιήσει ο ασφαλιστικός σύμβουλος τη νέα οδηγία  IDD».
  • Μπέδρος Χαλατζιάν, Δικαστικός Πραγματογνώμων (Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης): «Οι εκπλήξεις των αποζημιώσεων».

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στους ομιλητές. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον 2 όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η Πρόεδρος, κα Εύα Πιένκος Ματάκου, και η Γενική Γραμματέας, κα Γεωργία Καραμανλίδου, καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν, τονίζοντας ότι «η παρουσία όλων των συναδέλφων θα ενισχύσει την συναδελφική αλληλεγγύη».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας