Οι Ασφαλιστές των Σερρών τιμούν την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης

621
serron

Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών τιμά την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης με μία εορταστική ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 6:00μ.μ., στο Επιμελητήριο Σερρών (αίθουσα «Γ. Χρηστίδης», 3 όροφος).

Oι προσκεκλημένοι ομιλητές και τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Γεώργιος Τουρκάκης AIG Area Business Developer Manager Northern Greece: «Οι σύγχρονοι κίνδυνοι Cyber Risks και η Cyber Insurance ως τελευταία γραμμή άμυνας»
  • Παναγιώτης Λελεδάκης, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ) & Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ): «Απειλή ή ευκαιρία; Πώς να προσαρμοστεί και να αξιοποιήσει ο ασφαλιστικός σύμβουλος τη νέα οδηγία  IDD».
  • Μπέδρος Χαλατζιάν, Δικαστικός Πραγματογνώμων (Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης): «Οι εκπλήξεις των αποζημιώσεων».

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα θα έχουν την ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις στους ομιλητές. Θα ακολουθήσει δεξίωση στον 2 όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Η Πρόεδρος, κα Εύα Πιένκος Ματάκου, και η Γενική Γραμματέας, κα Γεωργία Καραμανλίδου, καλούν όλα τα μέλη του Συλλόγου να συμμετάσχουν, τονίζοντας ότι «η παρουσία όλων των συναδέλφων θα ενισχύσει την συναδελφική αλληλεγγύη».

Προηγούμενο άρθροΗ Εθνική Ασφαλιστική χορηγός ημερίδας της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»
Επόμενο άρθροΗ οικονομική ανάκαμψη συνεχίζεται στις χώρες που επενδύει η EBRD