Οι Ασφαλιστές των Σερρών γιορτάζουν και εκπαιδεύονται

1897
serron

Ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Νομού Σερρών, γιορτάζει την Ημέρα Ασφάλισης, διοργανώνοντας μία ενδιαφέρουσα Εκπαιδευτική Ημερίδα, στις 18 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Επιμελητήριο Σερρών, αίθουσα «Γ. Χρηστίδης», 3 όροφος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας

18:00 – 18:20 – Προσέλευση προσκεκλημένων

18:20 – 18:30 – Καλωσόρισμα – Χαιρετισμοί

18:30 – 19:30 Η γενιά των Millennials και η χρήση του Digital Marketing”

Εισηγητής: Γιώργος Χανός, Σύμβουλος Επιχειρήσεων & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, ο οποίος θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να αναπτύξουν δεξιότητες στη διαχείριση εργαλείων και μεθόδων του digital marketing, ώστε να είναι σε θέση να προσεγγίσουν επαγγελματικά και αποτελεσματικά τους σύγχρονους καταναλωτές.

19:30 – 20:00 ”Ιδιωτική σύνταξη και τι ισχύει σήμερα”

Εισηγητής: Γεώργιος Καρυώτης, Διευθυντής Πωλήσεων Β. Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Πίστη

20:00 – 20:30 “Σωστή ανάληψη κινδύνου & ορθή αποζημίωση περιουσίας”

Εισηγητής: Στέργιος Αλατάς, διπλ. Μηχανολόγος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός BSc, MSc, ο οποίος θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν πόσο σημαντική είναι η περιγραφή του χώρου προς ασφάλιση για να λάβει ο πελάτης ορθή αποζημίωση. Θα μιλήσει για όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου αναφορικά με τις καλύψεις και τις εξαιρέσεις, αστικές ευθύνες, κτλ.

20:30 – 21:00 – Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Θα ακολουθήσει Δεξίωση στο 2 όροφο του Επιμελητηρίου Σερρών.

Την ημερίδα στηρίζουν ως μεγάλος χορηγός η Ευρωπαϊκή Πίστη, και ως Χορηγός το Σωματείο Αρτοποιών Ν. Σερρών, ενώ έχει την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Σερρών και της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών, Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Σερρών (ΟΕΒΕΣΣ).

Προηγούμενο άρθροΜειωμένα τα deals στον ασφαλιστικό κλάδο της Ευρώπης το 3ο τρίμηνο
Επόμενο άρθροGenerali Group: Αύξηση καθαρών κερδών στα €2,2 δισ. (+16,6%)