Διαμεσολαβούντες

Η Ανθή Ξηρού βραβεύει τους συνεργάτες της

Στόχος το 1,2 εκατ. για το 2022

Εξαιρετικός ήταν ο έπαινος προς τους ανθρώπους της κας Ανθής Ξηρού από το στόμα του κ. Σωτήρη Σοφόπουλου. Ο Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύου υπογράμμισε την ειδοποιό διαφορά της συγκεκριμένης ομάδας της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον υπόλοιπο κόσμο!

«Στην εταιρεία έχουμε να το λέμε: είστε η μοναδική δύναμη πωλήσεων που δεν γκρινιάζετε…».

Έχοντας ιδία άποψη για τους ανθρώπους, φίλους και συνεργάτες της κας Ανθής Ξηρού, αλλά και για την ηγεσία που αυτή ασκεί, χωρίς να παραλείπει ούτε στιγμή την καθημερινή “λάτρα” της δουλειάς, οφείλουμε να δηλώσουμε τον θαυμασμό μας και ότι ζηλεύουμε την Εθνική Ασφαλιστική, που τους έχει χρόνια τώρα στη δούλεψή της!

Δημήτρης Ρουχωτάς

Η Διεύθυνση της κας Ανθής Ξηρού τίμησε τους συνεργάτες της για τα αποτελέσματα που πέτυχαν τη χρονιά που πέρασε, σε μία βραδιά που έλαβε χώρα στην έδρα της Διεύθυνσης, στη Βέροια. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, εκ μέρους της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύου, κ. Σωτήρης Σοφόπουλος, ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Μιχάλης Τάτσης, ο Προϊστάμενος Υποδιεύθυνσης Δικτύου Agency Βόρειας Ελλάδας, κ. Λάζαρος Γιουρτσίδης, και η Διευθύντρια Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, κα Τάνια Βαχαρακίδου.

Απευθυνόμενη στους παρευρισκόμενους, η κα Ανθή Ξηρού δήλωσε «περήφανη όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά για τους ανθρώπους που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα», τονίζοντάς παράλληλα ότι «κανείς μόνος του δεν μπορεί να ανέβει πωλησιακές κορυφές· η κατάκτησή τους είναι πάντοτε ομαδική προσπάθεια».

Η ομιλία της κας Ανθής Ξηρού

«Σήμερα έχουμε τη χαρά και την τιμή να βρίσκονται κοντά μας ο Διευθυντής Υποστήριξης Δικτύου, κύριος Σωτήρης Σοφόπουλος, και ο Διευθυντής Πωλήσεων, ο άνθρωπός μας, Μιχάλης Τάτσης, που με τον συνεργάτη του κύριο Λάζαρο Γιουρτσίδη είναι κοντά μας σε κάθε μας βήμα. Επίσης, η Διευθύντρια Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης, κα Τάνια Βαχαρακίδου, που εξυπηρετεί τη δουλειά των πωλήσεων όλης της Κεντρικής Μακεδονίας.

Τους καλωσορίζουμε και οι 40 ασφαλιστές της διεύθυνσής μας, που δραστηριοποιείται στη Βόρεια Ελλάδα, με γραφεία παραγωγής σε Θεσσαλονίκη, Ημαθία, Πέλλα και Κοζάνη.

Αυτή είναι η διεύθυνση που βγήκε πρώτη το 2021 σε πρωτογενή καθαρή παραγωγή, με παραδόσεις πάνω από 850 χιλιάδες ευρώ.

Ένα αποτέλεσμα εν μέσω της πανδημίας του Covid-19 που προκάλεσε μια πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση και τη μεγαλύτερη παγκόσμια οικονομική αναταραχή σε περίοδο ειρήνης στη σύγχρονη ιστορία. Μια κρίση που αγγίζει κάθε πτυχή της κοινωνικής και οικονομικής ζωής.

Συνεχίζουμε και το 2022 το ίδιο δυναμικά, εν μέσω πολέμου στο ευρωπαϊκό έδαφος και ενεργειακής κρίσης, γεγονός που κάνει το ήδη αβέβαιο οικονομικό περιβάλλον ακόμα πιο ασταθές.

Όμως το 2022 ήταν και μια χρονιά ορόσημο για την εταιρεία μας, την Εθνική Ασφαλιστική, καθώς η ιστορικότερη ασφαλιστική εταιρεία της Ελλάδας άλλαξε βασικό μέτοχο, με τη CVC να βρίσκεται στο τιμόνι της εταιρείας μας.

Στην πολυκύμαντη ιστορία της η Εθνική πέρασε αρκετές δύσκολες στιγμές, ακολουθώντας τις καμπές της ιστορίας της χώρας, στις οποίες, όχι μόνο κατάφερε να αντεπεξέλθει, αλλά και να διατηρήσει τον βηματισμό της προς μια συνεχή αναπτυξιακή πορεία.

Θα συμφωνήσω απόλυτα με το μήνυμα του κυρίου Σταύρου Κωνσταντά, ότι πρόκειται για μια συμφωνία με διεθνές αντίκτυπο και προεκτάσεις, τόσο στον κλάδο όσο και στην ελληνική οικονομία.

Οι άνθρωποι αυτής της διεύθυνσης είναι έτοιμοι˙ είναι έτοιμοι, γιατί καθένας από εμάς έχει τη δυνατότητα να ξεπερνά τον εαυτό του και να ανατρέπει τα δεδομένα, έχοντας ως κύριο όπλο τη δύναμη της ψυχής και την πνευματικότητα, δίνοντας έμφαση στις αξίες της προσπάθειας, της επιμονής και της θέλησης, καθώς επίσης και του αγωνιστικού πνεύματος, αξίες που υπερνικούν κάθε εμπόδιο.

Στην πρόσφατη συνάντησή μας στην Αθήνα, ο νέος μας πρόεδρος, κύριος Andrzej Piotr Klesyk, παράφρασε με εντυπωσιακό τρόπο τη ρήση του Ισαάκ Νεύτωνα και είπε ότι μπορούμε να πιάσουμε τα αστέρια επειδή στεκόμαστε σε ώμους γιγάντων.

Η δικιά μου διεύθυνση μαθαίνει από τον συγγραφέα του μικρού πρίγκηπα Αντουάν Σεντ Εξυπερύ: «Φτιάξε από τη ζωή σου ένα όνειρο και από το όνειρο μια πραγματικότητα».

Στη διεύθυνσή μας ρωτάω τον νέο συνεργάτη όχι τι θέλεις να πετύχεις αλλά ποιος θέλεις να είσαι, όχι τι αλλά ποιος θέλεις να είσαι.

Σε αυτή τη διεύθυνση, δεν ανεχόμαστε τη στασιμότητα.

Σε αυτή τη διεύθυνση ξέρουμε τι αξίζουμε και κάθε μέρα βγαίνουμε έξω και κερδίζουμε αυτό που αξίζουμε, γιατί είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε αρνήσεις, αντιρρήσεις, υπεκφυγές, φοβίες, προβλήματα.

Σε αυτή τη διεύθυνση δίνουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας κάθε μέρα: να προσπαθούμε περισσότερο, να επιτυγχάνουμε περισσότερο με σεβασμό στον πελάτη μας, στον συνεργάτη μας και στις εταιρικές μας αξίες.

Μια Αμερικανίδα στοχαστής έχει πει ότι “ακόμα και οι δειλοί μπορούν να αντέξουν τις δυσκολίες, μόνο όμως οι γενναίοι μπορούν να αντέξουν την αβεβαιότητα”. Η δουλειά μας απαιτεί γενναιότητα. Στη σύγχρονη κοινωνία η αδράνεια τρέφει την αμφιβολία και τον φόβο. Η δράση τρέφει την αυτοπεποίθηση και το θάρρος. Σήμερα, βρίσκομαι ανάμεσα σε γενναίες και γενναίους, ανάμεσα σε ανθρώπους γεμάτους αυτοπεποίθηση. 

Στέκομαι, λοιπόν, σήμερα μπροστά σας περήφανη όχι μόνο για τα αποτελέσματα, αλλά για τους ανθρώπους μας που έφεραν αυτά τα αποτελέσματα. Κανείς μόνος του δεν μπορεί να ανέβει πωλησιακές κορυφές· η κατάκτησή τους είναι πάντοτε ομαδική προσπάθεια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Μπέκα, τον Βαγγέλη Καναβά, τη Μαρία Άτση, τον Θωμά Πανταζόπουλο, τον Γιώργο Ελευθεριάδη, την Μαρία Πελέκα και όλες και όλους εσάς που θέσατε έναν ακόμα μεγαλύτερο στόχο, αυτόν του ενός εκατομμυρίου διακοσίων χιλιάδων για το 2022.

Είμαι βέβαιη ότι με την έμπρακτη στήριξη του γίγαντα CVC και με τις άοκνες προσπάθειες της νέας διοίκησης και αυτός ο στόχος θα επιτευχθεί.

Εύχομαι υγεία σε όλους εσάς και τις οικογένειές σας!».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας