Διαμεσολαβούντες

HFPA: Νέο Δ.Σ. και ελεγκτική επιτροπή

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021, πραγματοποιήθηκε η 12η τακτική Γ.Σ. των μελών της Hellenic Financial Planners Association (HFPA) και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. και ελεγκτικής επιτροπής.

Ήταν η πρώτη φορά που η εκλογική διαδικασία, δεδομένων των συνθηκών, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖΕΥΣ, που παρέχεται από το ΕΔΥΤΕ (Εθνικό Δίκτυο Υποδομών & Τεχνολογίας/GRNET).

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., μετά την συγκρότησή του σε σώμα έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Λουκάς Τουρνατζής

Αντιπρόεδρος: Ευφροσύνη Στουργιώτου

Γενική Γραμματέας: Όλγα Σαλαμούρα

Ταμίας: Ανδρέας Μούκιος

Υπεύθυνος Μελών/Δημοσίων Σχέσεων: Ελένη Ασημακοπούλου

Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν οι κ.κ. Δημοσθένης Συκοβάρης, Διονύσιος Χριστοδούλου και Χρήστος Σταθόπουλος.

Μέλη της ελεγκτικής επιτροπής εξελέγησαν η κ. Ιωάννα Κυριακίδη και ο κ. Πέτρος Καπέλλας

Στο πλαίσιο των εργασιών της Γ.Σ., παρουσιάστηκε η έκθεση πεπραγμένων από τον απελθόντα πρόεδρο της Ένωσης κ. Κώστα Τριανταφύλλου. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στις δράσεις της HFPA, στην συνεχιζόμενη στρατηγική συνεργασία της με το Ε.Ι.Α.Σ. για την απόκτηση των βαθμίδων της ευρωπαϊκής πιστοποίησης eficert, με την ακαδημαϊκή συνεργασία του ΠΑ.ΠΕΙ. Τέλος, έγινε αναφορά στο δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης της HFPA σε Ελλάδα και Κύπρο, του σύγχρονου λογισμικού financial planning από την ολλανδική figlo.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν για την απρόσκοπτη συνέχιση επίτευξης των στόχων και σκοπών της Ένωσης για την προαγωγή και καθιέρωση του επαγγέλματος του Financial Planner και στη χώρα μας.

Μέλη της HFPA μπορούν να γίνουν όσοι επαγγελματίες ανήκουν στον ασφαλιστικό, επενδυτικό ή και τραπεζικό χώρο και τους απασχολεί η επαγγελματική τους ανέλιξη.

Για όσους ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της ένωσης ή επιθυμούν να ενημερωθούν για την δράση της HFPA, τα στοιχεία επικοινωνίας είναι: E: [email protected], S: www.hfpa.gr.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας