Εταιρείες

HDI Global SE, Hellas: Στόχος τα €100 εκατ. μικτά ασφάλιστρα

Mε αφορμή την αλλαγή στην ηγεσία της, η HDI Global SE, Hellas διοργάνωσε ανοιχτή εκδήλωση για τους συνεργάτες και πελάτες της, στο Golf Γλυφάδας, στις 29 Σεπτεμβρίου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο επί σχεδόν 20 χρόνια Γενικός Δ/ντής της Εταιρείας, κ. Νότης Βαγιακάκος, παρέδωσε τα ηνία της γενικής διεύθυνσης και νόμιμης εκπροσώπησης στον κ. Κωνσταντίνο Σεμερτζόγλου.

Παρουσία του προσωπικού της Εταιρείας, μεσιτών, πελατών, συνεργατών, μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και του Market Management της μητρικής εταιρείας HDI Global, ο κ. Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, στην πρώτη επίσημη ομιλία του ως Γενικός Διευθυντής της HDI Global SE, Hellas, εστίασε στη νέα εποχή για την Εταιρεία αλλά και στις προκλήσεις που της επιφυλάσσει το μέλλον.

Συγκεκριμένα, ο κ. Σεμερτζόγλου ανέφερε ότι, ανάμεσα στις πολλαπλές προκλήσεις, η μεγαλύτερη που απασχολεί όλους μας είναι οι ανανεώσεις των επόμενων ημερών και κατά πόσο θα υπάρξει αύξηση στα rates των ανανεώσεων, ενώ θέλοντας να τονίσει και τη σημασία που έχει για την Εταιρεία η βιώσιμη ανάπτυξη, επεσήμανε ότι η HDI, ως ο μεγαλύτερος «βιομηχανικός ασφαλιστής παγκοσμίως», αντιλαμβάνεται ως εξίσου σημαντική την προειδοποίηση που μας στέλνει ο πλανήτης και τόνισε ότι «οφείλουμε να υιοθετήσουμε στρατηγικές μακροπρόθεσμης ανάπτυξης, που θα βελτιώσουν το αποτύπωμα μας στην κοινωνία».

HDI Global SE, Hellas: Στόχος τα €100 εκατ. μικτά ασφάλιστρα
Οι κ.κ. David Hullin και Κων/νος Σεμερτζόγλου.

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Νότη Βαγιακάκο για τις κορυφαίες επιδόσεις του ελληνικού υποκαταστήματος της HDI και την αρτιότητα της ομάδας των 30 στελεχών της, αλλά και για το θερμό καλωσόρισμα και όλη τη βοήθεια που του προσέφερε σε όλο το διάστημα της μετάβασής του στα νέα καθήκοντα. Τέλος, ανακοίνωσε τον βασικό στόχο της Εταιρείας για τα επόμενα τρία χρόνια: Να επιτύχει, ως regional hub για την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και τη ΝΑ. Μεσόγειο, μικτά ασφάλιστρα ύψους €100 εκατ. μέχρι το τέλος του 2027, και ζήτησε τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων μερών για την επίτευξη του στόχου.

HDI Global SE, Hellas: Στόχος τα €100 εκατ. μικτά ασφάλιστρα
Ο κ. Νότης Βαγιακάκος.

Ο κ. David Hullin, μέλος του Δ.Σ. της μητρικής εταιρείας HDI Global και υπεύθυνος των χωρών της Ευρώπης (εκτός Γερμανίας), Αμερικής, Ασίας, Ν. Αφρικής, Μ. Ανατολής και Ρωσίας, ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, μίλησε για την όμιλο TALANX, μέλος του οποίου είναι η HDI, και την παγκόσμια ομπρέλα καλύψεων που προσφέρει, ενώ αναφερόμενος στον κ. Βαγιακάκο, τον ευχαρίστησε για τη μακροχρόνια συνεισφορά του στον Όμιλο.

Η βραδιά έκλεισε με μια σειρά αναμνηστικών δώρων που προσέφεραν το προσωπικό της εταιρείας και η μητρική εταιρεία στον κ. Βαγιακάκο, αλλά και μια βράβευση έκπληξη για τη συνολική του συνεισφορά στα ασφαλιστικά δρώμενα, από τον Πρόεδρο του ΣΕΜΑ, κ. Μιχάλη Τζωρτζωρή.

Τέλος, ο κ. Βαγιακάκος, στην ευχαριστήρια ομιλία του, τόνισε τη σημασία της «διαχρονικότητας των επιχειρήσεων», να μπορούν να παραμένουν “up to date” καθώς ωριμάζουν στην αγορά που δραστηριοποιούνται, και αποτύπωσε τη συνεισφορά της HDI τα τελευταία 40 χρόνια σε νούμερα, επισημαίνοντας ότι η Εταιρεία μεγάλωσε 7 φορές και ότι απώτερος στόχος της παραμένουν τα €100 εκατ. μικτά ασφάλιστρα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας