Με το “we do care pet” που έχει δημιουργήσει, η wedo.insure υποστηρίζει τη φιλοζωική κουλτούρα, καλύπτοντας ασφαλιστικά για έναν χρόνο τα υιοθετούμενα ζωάκια συντροφιάς.

Όλα ξεκίνησαν στο τέλος του 2019, όταν με προσωπική σύσταση χορηγίας της κας Κατερίνας Χαραλαμπίδου, CEO της wedo.insure και μέλος του MDRT, για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό dog’s voice, αυτός βοηθήθηκε οικονομικά μέσω του MDRT Foundation, γεγονός που συνέβη για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Το επόμενο βήμα ήταν η wedo.insure να αναλάβει τη χορηγία ασφάλισης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης όλων των σκύλων που υιοθετούνται. Για τον σκοπό αυτό δημιούργησε το πρόγραμμα we do care pet, με το οποίο λαμβάνουν τα ζωάκια παροχές υγείας.

«Είναι μεγάλη μας επιθυμία να βοηθήσουμε τη φιλοζωική κουλτούρα στην Ελλάδα και να στηρίξουμε την προσπάθεια των φιλοζωικών σωματείων προς την υιοθεσία ζώων και όχι την αγορά και την εμπορία. Αποφασίσαμε να προσφέρουμε με κάθε νέα υιοθεσία σκύλου ένα ετήσιο πρόγραμμα παροχών υγείας για τα τυχερά τετράποδα που βρίσκουν το σπίτι τους! Μακάρι το λιθαράκι μας αυτό να ευαισθητοποιήσει το ελληνικό κοινό, ώστε να αγαπήσει και να σεβαστεί περισσότερο αυτά τα υπέροχα πλάσματα! Στην wedo.insure αγαπάμε τα ζώα και το αποδεικνύουμε με πράξεις!», ανέφερε η κα Κατερίνα Χαραλαμπίδου, CEO/Partner της wedo.insure.

Τι καλύπτει το “we do care pet

Οι καλύψεις που δίνονται μέσω του προγράμματος υγείας “we do care pet” είναι οι εξής:

  1. Απεριόριστες κτηνιατρικές επισκέψεις σε ιατρείο ή κατ’ οίκον (περιλαμβάνει check up, Κτηνιατρικές πράξεις όπως καθαρισμό αυτιών, εμβολιασμό, και τοποθέτηση microchip.)
  2. Απεριόριστες εργαστηριακές – απεικονιστικές εξετάσεις.
  3. Απεριόριστες Ημέρες Νοσηλείας και φαρμακευτική αγωγή.
  4. Έξοδα Νοσοκομειακής Περίθαλψης και Χειρουργικών Επεμβάσεων με εκπτωτικό τιμοκατάλογο.
  5. Ειδικές συμφωνίες χαμηλών τιμών με παρόχους τροφής και προϊόντων.
  6. Παροχές σε Κέντρα Περιποίησης – Καλλωπισμού (Pet Saloon – Grooming).
  7. Παροχές σε Κέντρα Φιλοξενίας Κατοικίδιων Συντροφιάς (Pet Pension).
  8. Παροχές σε κέντρα εκπαίδευσης σκύλων.
  9. Γραμμή βοηθείας – συντονιστικό κέντρο.

Η wedo.insure, όπως αναφέρεται εν κατακλείδι στο σχετικό δελτίο Τύπου, ήδη συνεργάζεται με τον Δήμο Αθηναίων (Τμήμα Αστικής Πανίδας, animals cityofathens), με το καταφύγιο Ζώων Βύρωνα, Empty the cages Athens, κ.ά. και προσκαλεί όποιο φιλοζωικό σωματείο επιθυμεί, να επικοινωνήσει με την Εταιρεία για να  οργανώσουν την παροχή προγραμμάτων υγείας και στις δικές τους υιοθεσίες κατοικίδιων!

Προηγούμενο άρθροΤο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Απριλίου του ΕΙΑΣ
Επόμενο άρθροΑπο το φωτογραφικό αρχείο της “Α.Α.” (15)