Διαμεσολαβούντες

H ΠΟΑΔ συμμετέχει στη Γενική Απεργία

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΠΟΑΔ) ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στη Γενική Απεργία ενάντια στις καταστροφικές ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο Πολυνομοσχέδιο.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε, «η ΠΟΑΔ μαζί με όλους τους Συλλόγους της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και με τους άλλους Επιστημονικούς και Συνδικαλιστικούς φορείς της Χώρας αντιτάχθηκε εξ αρχής στο άδικο και ατελέσφορο ασφαλιστικό νομοσχέδιο Κατρούγκαλου που οδηγεί στην επαγγελματική εξόντωση τον συνεπή επαγγελματία.

Σήμερα, 4 μόλις μήνες μετά  εφαρμογή των εισφορών που ψήφισαν  και  μας επέβαλαν, αποφασίζουν ότι δεν τους φτάνουν αυτές και επιβάλουν νέες μεγαλύτερες εισφορές σε ανύπαρκτο εισόδημα.

Απευθυνόμαστε στα Μέλη μας σε μία ύστατη προσπάθεια για την αποτροπή της ψήφισης των καταστροφικών μέτρων που αφορούν τις ασφαλιστικές μας εισφορές, και

Καλούμε όλα τα Σωματεία

να στηρίξουν την απεργία της 17ης Μαΐου, δίνοντας δυναμικά το παρόν στις συγκεντρώσεις και

Συμμετέχουμε όλοι στις κινητοποιήσεις του κινήματος «Δεν έχω να πληρώσω»  της 18ης Μαΐου 2017, ημέρα ψήφισης των μέτρων, στις 19:00΄ το απόγευμα, μπροστά στη Βουλή».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας