Εταιρείες

H MetLife για τις έκτακτες οικονομικές περιστάσεις…

Στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων στη χώρα μας, η MetLife εξέδωσε ανακοίνωση, προκειμένου «να διαβεβαιώσει τους ασφαλισμένους και συνεργάτες της ότι με την ισχυρή οικονομική βάση που διαθέτει, είναι σε θέση να ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις της, ακόμα και σε έκτακτες περιστάσεις».

Ακολούθως τονίζονται τα εξής: «Η MetLife συνεχίζει τις εργασίες της, θα πραγματοποιεί τις οικονομικές της συναλλαγές και θα ανταποκρίνεται στις υποχρεώσεις προς τους ασφαλισμένους της, σύμφωνα με το ισχύον θεσμικό πλαίσιο».

Σε δήλωσή του, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife στην Ελλάδα, κ. Δημήτρης Μαζαράκης, αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής:

«Θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους ασφαλισμένους μας ότι τα συμβόλαιά τους με τη MetLife είναι απολύτως ασφαλή και ότι τα δικαιώματά τους δεν επηρεάζονται. Η Εταιρεία μας έχει ιδιαίτερα ισχυρή οικονομική βάση και έχει μεριμνήσει ώστε να είναι σε θέση να ανταποκρίνεται απρόσκοπτα και κατά τον καλύτερο τρόπο στις υποχρεώσεις της σε έκτακτες περιστάσεις».

Τέλος, ανακοινώνεται ότι οι ασφαλισμένοι της εταιρείας μπορούν να επικοινωνούν με τον ασφαλιστικό τους σύμβουλο καθώς και με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων (στο τηλέφωνο   210 8787777 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]). Ακόμη, μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της MetLife (www.metlife.gr), η οποία θα ενημερώνεται τακτικά με τις τρέχουσες εξελίξεις.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας