H MetLife Alico τιμά τους κορυφαίους

1142

Με κεντρικό μήνυμα «Με αίσθημα ευθύνης προχωράμε με σιγουριά στο δρόμο της ανάπτυξης», πραγματοποιήθηκε στις αρχές Απριλίου η Ετήσια Εκδήλωση Απονομής Βραβείων της MetLife Alico, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου, Επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης της MetLife, και ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife Alico στην Ελλάδα, οι οποίοι μαζί με τον Agency Director, κ. Γ. Ζερβουδάκη, υποδέχθηκαν στελέχη και συνεργάτες της Εταιρείας από ολόκληρη την Ελλάδα.
Την ξεχωριστή αυτή βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, κ. Α. Σκορδάς, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρισταμένους, καθώς και οι εκπρόσωποι του ασφαλιστικού Τύπου, που έδωσαν το παρών, τιμώντας τους βραβευόμενους.  
Οι οικοδεσπότες στις ομιλίες τους αποτύπωσαν το κλίμα της σύγχρονης ασφαλιστικής αγοράς, εστιάζοντας στη σταθερή δυναμική ανάπτυξης της Εταιρείας, η οποία γεννά ελπίδες για το αύριο. Στα μηνύματά τους υπογράμμισαν τη σημασία της υπευθυνότητας που διέπει διοίκηση και εργαζομένους και τη σιγουριά που αυτό συνεπάγεται τόσο για τη MetLife Alico όσο και για τους ασφαλισμένους που την εμπιστεύονται.  
Η εκδήλωση ξεκίνησε με συναυλία του Μουσικού Σχολείου Βόλου, που με τη μελωδική του παρουσία συγκίνησε το ακροατήριο, το οποίο χειροκρότησε θερμά τα παιδιά, ενώ με το τέλος της συναυλίας ο κ. Δ. Μαζαράκης απένειμε τιμητική πλακέτα στη Δ/ντρια του Σχολείου, κα Α. Τζανετοπούλου, τιμώντας στο πρόσωπό της τους μαθητές και τους καθηγητές του Σχολείου για την προσφορά τους.

Η κορυφαία επιλογή 
Εστιάζοντας στις θετικές πλευρές των δομικών αλλαγών που συντελέστηκαν το 2012 και το 2013, στην Ελλάδα και ευρύτερα, και συγκεκριμένα στην ουσιαστική ανάγκη για ασφάλιση και στην ανάδειξη της αξιοπιστίας, της φερεγγυότητας, του επαγγελματισμού και του σεβασμού ως απαραίτητων προϋποθέσεων για μια μακροχρόνια συνεργασία, ο κ. Μ. Χατζηδημητρίου τόνισε ότι οι αλλαγές αυτές αποτελούν τη χρυσή ευκαιρία για τη MetLife, αφού πρόκειται για χαρακτηριστικά που ήδη διαθέτει: «Η πορεία της Εταιρείας από το 1868, οπότε και ιδρύθηκε, μέχρι σήμερα που έχει 90 εκατ. ασφαλισμένους και $4,1 τρις ασφαλισμένα κεφάλαια, γαλβάνισαν το DNA της και παγίωσαν τις αξίες της, το ήθος, τη φερεγγυότητα, αλλά και τη σχέση εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της. Το 2012, χωρίς να υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός, η MetLife θωράκισε την Εταιρεία μας στην Ελλάδα. Δεν το ζητούσε κανένας νόμος, καμία εγκύκλιος. Το ζητούσε, όμως, το DNA μας: να είμαστε πάντοτε τεκμηριωμένα φερέγγυοι. Και η Εταιρεία άρχισε να ανταποδίδει από το δεύτερο εξάμηνο του 2012 με επιδόσεις καθόλου τυχαίες, καθόλου συμπτωματικές». 
Οι επιδόσεις αυτές, σύμφωνα με τον κ. Χατζηδημητρίου, κρύβουν «μια σωστή στρατηγική, εφαρμοσμένη από ένα ιδιαίτερα καλό ανθρώπινο δυναμικό», τους Έλληνες της Metlife, οι οποίοι, όπως ανέφερε, έχουν δεχτεί επαναλαμβανόμενα συγχαρητήρια και το θαυμασμό των κορυφαίων στελεχών της Διοίκησης. 
Μένοντας στο γεγονός ότι η MetLife στηρίζεται και στηρίζει τους ανθρώπους της, ο κ. Χατζηδημητρίου είπε: «Όταν κάποιος μπαίνει στο site της MetLife, βλέπει στοιχεία για την περιουσία της Εταιρείας, που ανέρχεται σε $836 δις, αλλά και τη θέση που κατέχει στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά. Αυτό που δεν θα δει, είναι η άλλη πλευρά της. Το ενδιαφέρον για τους ανθρώπους της». Το ενδιαφέρον αυτό φάνηκε στην πρόσφατη κρίση της Κύπρου, κατά την οποία, «μέσα σε δύο εργάσιμες ημέρες ολόκληρος ο μηχανισμός της MetLife κινητοποιήθηκε και ήμασταν έτοιμοι να στείλουμε μετρητά, για να καλυφθεί η μισθοδοσία και οι προμήθειες». 
Αναφερόμενος στη στρατηγική της Εταιρείας, επεσήμανε: «Η MetLife είναι αποφασισμένη να γίνει η Ασφαλιστική Εταιρεία πρώτης επιλογής παγκοσμίως. Τα μέσα για να το επιτύχουμε είναι πολλά, αλλά θα αρκεστώ στο μέγεθος, την παγκοσμιότητα και την κορυφαίου επιπέδου ποιότητα που χαρακτηρίζουν την Εταιρεία μας».
Ειδικότερα για την Ελλάδα τόνισε, μεταξύ άλλων: «Συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε με τον καλύτερο τρόπο τους ασφαλισμένους μας. (…) Ενδυναμώσαμε ακόμη περισσότερο τη φερεγγυότητά μας. Αυξάνουμε την παραγωγικότητά μας και έτσι γινόμαστε πιο ανταγωνιστικοί. Ξεκινήσαμε να υλοποιούμε και να μετράμε επιστημονικά την πελατοκεντρικότητα, έναν παράγοντα που ήδη παίζει, αλλά θα παίξει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο στο να γίνουμε η Εταιρεία Επιλογής. Οι αυξήσεις στις πωλήσεις είναι ορατές. Αλλάζουμε το μοντέλο της λειτουργίας μας σε ένα πιο διαφανές, συμμετοχικό, με αλληλοσεβασμό μεταξύ των μελών μας». 
Μιλώντας για τις ευκαιρίες που παρουσιάζει η αγορά, ο κ. Χατζηδημητρίου υπογράμμισε ότι «δεν φτάνει μόνο να δεις την ευκαιρία, πρέπει και να μπορείς να την αξιοποιήσεις. Και εδώ υποστηρίζω ότι πολλοί δεν μπορούν, ενώ κάποιοι δεν προλαβαίνουν. Σημαντικές ασφαλιστικές εταιρείες σήμερα ακολουθούν μεθόδους γνωστές, μεθόδους ευχάριστες και εύκολες, που όμως δεν οδηγούν κατ’ ανάγκη στην εξασφάλιση των παροχών προς τους ασφαλισμένους. Ακολουθούν πολιτικές που ακολούθησαν μέχρι πολύ πρόσφατα Τράπεζες, που έδιναν επιτόκια σε ευρώ 5%-6%, και ακολουθούν μεθόδους που οδήγησαν ασφαλιστικές εταιρείες πριν 2-3 χρόνια να κλείσουν. Ακολουθούν προσεγγίσεις υψηλών επιτοκίων και αδικαιολόγητα χαμηλών ασφαλίστρων. Και αυτό ξέρουμε πού θα οδηγήσει. Εδώ, όμως, προστίθεται ένας ακόμη παράγοντας. Ότι οι συγκεκριμένες εταιρείες χρηματοδοτούνται –μέσω των μητρικών τους Τραπεζών– από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, δηλαδή από το χρέος του ελληνικού κράτους, από εμάς. Έχουμε ήδη απευθυνθεί στην προϊσταμένη αρχή και ζητούμε την προληπτική της επέμβαση, ώστε να αποφευχθεί η κατασταλτική». 
Εστιάζοντας πάλι στη Metlife Alico, επεσήμανε: «Εμείς προχωρούμε με απόλυτη εμπιστοσύνη στην Εταιρεία μας και στο συνάδελφό μας. Είμαστε οι πιο αξιόπιστοι. Έχουμε τεκμηριωμένη φερεγγυότητα. Έχουμε παγκόσμια φυσιογνωμία! Αλλά έχουμε και απεριόριστη διάθεση να κατακτήσουμε και άλλες κορυφές».
Τέλος, ο κ. Χατζηδημητρίου τόνισε την απόλυτη βεβαιότητά του ότι το Agency της Ελλάδος είναι ίσως ένα από τα καλύτερα που έχει δει παγκόσμια, επισημαίνοντας ταυτόχρονα «ότι αυτό είναι κάτι που πρέπει να το επιβεβαιώνουμε καθημερινά με τη συμπεριφορά μας και τα αποτελέσματά μας. Προχωράμε με εμπιστοσύνη στον εαυτό μας! Είμαι υπερήφανος που δουλεύω μαζί σας».

Νέοι ορίζοντες
Ο κ. Δ. Μαζαράκης αναφέρθηκε στις ιδιαίτερες για την ασφαλιστική αγορά συνθήκες, που διαμορφώνουν το περιβάλλον χαμηλών επιτοκίων και οι επιπτώσεις του PSI και του Solvency II, σε συνδυασμό με τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση, τονίζοντας ότι «τα επόμενα χρόνια, λιγότεροι αλλά καλύτεροι παίκτες θα αξιοποιήσουν την αναμενόμενη ανάπτυξη της ιδιωτικής ασφάλισης. Εμείς θα είμαστε εκεί. Η σημερινή συγκυρία βρίσκει τη MetLife Alico σε πλεονεκτική θέση», αφού, όπως ανέφερε, το κόστος του PSI έχει καλυφθεί πλήρως, τόσο μέσα από τα συσσωρευμένα κέρδη των προηγούμενων ετών όσο και με την ενίσχυση της Εταιρείας από το μέτοχο. «Σήμερα, η MetLife Alico είναι μία από τις καλύτερα κεφαλαιοποιημένες εταιρείες στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, καλύπτοντας 2,5 φορές το δείκτη φερεγγυότητας, και μάλιστα χωρίς την ανάγκη να γίνει χρήση της ευνοϊκής ρύθμισης της Τράπεζας της Ελλάδος σχετικά με την αποτίμηση των Ομολόγων του Ελληνικού Δημοσίου. Το επενδυτικό μας χαρτοφυλάκιο, μέσα σε ένα πλαίσιο σύγχρονου risk management και αυστηρών κριτηρίων επιλογής επενδυτικών εργαλείων υψηλής πιστοληπτικής αξιολόγησης, έχει αναδιαρθρωθεί πλήρως».
Την ίδια στιγμή, όπως τόνισε ο κ. Μαζαράκης, η βελτίωση της λειτουργικής δομής της Εταιρείας, η διασφάλιση των δεσμεύσεων απέναντι στους ασφαλισμένους και τους ανθρώπους της, ο ανασχεδιασμός των προϊόντων, η περαιτέρω αύξηση της πελατοκεντρικότητας, η απόφαση να ακολουθήσει η Εταιρεία μια πιο εξωστρεφή επικοινωνιακή πολιτική και πολιτική μάρκετινγκ, καθώς και η απόφαση μέρος (40%-50%) των διαθέσιμων πόρων για προβολή και διαφήμιση να κατευθυνθεί σε ενέργειες εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και υποστήριξης των πιο αδύναμων ενισχύουν ακόμα περισσότερο την πλεονεκτική θέση της Εταιρείας και την οδηγούν «στο δρόμο της ανάπτυξης και σε ένα καλύτερο αύριο για όλους».

Σημείο αναφοράς
Στη δική του ομιλία ο κ. Γ. Ζερβουδάκης ανέφερε ότι η εποχή που ζούμε απαιτεί ρεαλισμό και εγρήγορση, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Εμείς είμαστε που καθορίζουμε την πορεία μας και όχι η περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Συνεχίζουμε με αποφασιστικότητα και πίστη στην ασφαλιστική ιδέα, καθώς και με επαγγελματικό πάθος, που αρμόζει στην Εταιρεία μας. Δεν ξεχνάμε ποιοι είμαστε. Είμαστε οι ασφαλιστές Ζωής της MetLife Alico. Είμαστε το σημείο αναφοράς εδώ και 50 χρόνια. Χτίσαμε το όνομά μας κόντρα στο ρεύμα. Φοράμε τη φανέλα μιας παγκόσμιας δύναμης, που ξεχωρίζει για τη φερεγγυότητά της. Δεν έχουμε κρίση ταυτότητας. Συνεχίζουμε περήφανα να υπηρετούμε την ανθρώπινη ευπρέπεια και ευημερία».
Στο ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων, που πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο την επόμενη ημέρα, οι επίλεκτοι Συνεργάτες της MetLife Alico επικεντρώθηκαν περαιτέρω στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων που ανοίγονται μπροστά τους, δίνοντας έμφαση στην ακόμη πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων.

Οι βραβευθέντες
Στ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα παραγωγή Ασφαλίστρων Ζωής, 3η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής, 3η θέση «Βραβείο Μανώλης Δουλγεράκης».
Ε.Χ. ΣΟΥΙΔΑΣ, 1η θέση Ομάδα σε νέα παραγωγή Ασφαλίστρων Ζωής, 3η θέση Ομάδα σε νέα παραγωγή Ασφαλίστρων Προσωπικών Ατυχημάτων.
Ζ. ΣΟΥΣΗΣ, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ζωής, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Α/Κ, 3η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ, 2η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ζωής στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης, 2η θέση «Παραγωγός της Χρονιάς» στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης, 25 χρόνια με την Εταιρεία.

ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

Γ. ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα Παραγωγή Ζωής, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ.
Α. ΜΟΡΝΤΟ, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Α/Κ, 3η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα Παραγωγή Ζωής, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ, 30 χρόνια με την Εταιρεία.
Μ. ΠΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ, 3η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Β. ΣΜΥΡΝΙΟΣ, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα Παραγωγή  Προσωπικών Ατυχημάτων.
Λ. ΔΟΥΛΓΕΡΑΚΗΣ, 3η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Α/Κ, 3η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 1η θέση «Βραβείο Μ. Δουλγεράκης».
Κ. ΞΥΔΙΑ, 1η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων.
Λ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Ι. ΔΑΓΚΑΡΗΣ, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής.
Ι. ΚΑΚΑΝΑ, 2η θέση Γραφείο Πωλήσεων σε Αμοιβαία Κεφάλαια.

ΟΜΑΔΕΣ

Ευ. ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ, 1η θέση Ομάδα σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 1η θέση Ομάδα σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής, 2η θέση Ομάδα σε νέα Παραγωγή Ζωής, 1η θέση Ομάδα σε νέα Παραγωγή Ασφαλίστρων Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Ευ. ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, 1η θέση Ομάδα σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ, 2η θέση Ομάδα σε Παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης, 2η θέση «Ομάδα της Χρονιάς» στην Περιφέρεια ΝΑ Ευρώπης, 2η θέση Ομάδα σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 3η θέση Ομάδα σε νέα Παραγωγή Ζωής.
Δ. ΙΓΝΑΤΙΔΗΣ, 2η θέση Ομάδα σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Ι. ΚΟΥΣΗΣ, 3η θέση Ομάδα σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Μ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ, 2η θέση Ομάδα σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής.
Λ. ΤΣΑΜΠΑΖΗΣ, 3η θέση Ομάδα σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής.

ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Δ. ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ-ΣΤΑΘΑΚΗΣ , 2η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Ζωής.
Γ. ΒΑΣΙΟΥ , 3η θέση Ασφαλι-στικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή  Ζωής.
Τ. ΑΒΕΝΤΙΣΙΑΝ, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων.
Κ. ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ, 2η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Στ. ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ, 2η θέση, Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Χρ. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Διατηρησιμότητα IQA στην Ελλάδα, στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ, 3η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Εισπραχθέντα Ασφάλιστρα Προσωπικών Ατυχημάτων στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης και σε όλο το ΕΜΕΑ.
Γ. ΚΟΡΟΛΗΣ, 3η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Διατηρησιμότητα IQA στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε αριθμό νέων Συμβολαίων Ζωής.
Ι. ΤΖΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής.
Κ. ΚΑΡΟΥΣΗΣ, 2η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε Κεφάλαια Κάλυψης Ζωής.
Α. ΒΑΡΔΑΚΗΣ, 1η θέση Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε παραγωγή Ομαδικών Ασφαλίσεων στην Ευρώπη.
Μ. ΚΑΤΡΑΝΙΤΣΙΩΤΗΣ, Βραβείο «Γ. Σκαλίγκου».
Χρ. ΜΗΛΙΩΝΗ, 1η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή Ζωής, 3η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων, 3η θέση Rookie of the Year στην Περιφέρεια ΝΑ. Ευρώπης.
Ε. ΧΑΛΑ, 3η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή Ζωής.
Θ. ΠΕΤΡΟΥΤΖΗΣ, 1η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή  Προσωπικών Ατυχημάτων, 2η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή 
Ζωής.
 Αθ. ΨΑΛΤΗΣ, 2η θέση Rookie of the Year σε νέα Παραγωγή Προσωπικών Ατυχημάτων.

ΕΠΕΤΕΙΟΙ

Στρ. ΚΑΚΑΜΠΟΥΡΑΣ, Συντονιστής Γραφείου Πωλήσεων, 30 χρόνια με την Εταιρεία, 2η θέση «Βραβείο Μ. Δουλγεράκης».
Στ. ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Συντονιστής Γραφείου Πωλήσεων, 30 χρόνια με την Εταιρεία.
Τ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, Συντονίστρια Γραφείου Πωλήσεων, 25 χρόνια με την Εταιρεία.
Σ. ΜΠΑΧΤΗΣ, Συντονιστής Ομάδας, 25 χρόνια με την Εταιρεία.
Ν. ΠΑΛΑΖΗΣ, Συντονιστής Ομάδας, 25 χρόνια με την Εταιρεία.
Εμ. ΠΑΡΑΣΧΗΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 25 χρόνια με την Εταιρεία.
Κ. ΜΙΧΑΗΛ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Χ. ΜΟΡΝΤΟ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Ι. ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Ν. ΠΑΠΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Α. ΡΕΦΟΥΛΙΑΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 20 χρόνια με την Εταιρεία.
Μ. ΧΑΜΠΑΚΗΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 15 χρόνια με την Εταιρεία.
Μ. ΔΟΛΑΣΙΚ , Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 10 χρόνια με την Εταιρεία.
Φ. ΕΣΙΡΠΕΟΓΛΟΥ Ο.Ε. , Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 10 χρόνια με την Εταιρεία.
Σμ. ΜΑΡΜΑΡΑ , Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 10 χρόνια με την Εταιρεία.
Αθ. ΔΕΡΜΑΤΗΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.
Θ. ΔΗΜΑΚΑΡΕΑΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.
Αθ. ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.
Ευ. ΠΟΛΑΚΗ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.
Δ. ΤΖΕΛΕΠΗΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.
Γ. ΤΣΑΔΗΜΑΣ, Ασφαλιστικός Σύμβουλος, 5 χρόνια με την Εταιρεία.

Προηγούμενο άρθροΚαρκίνος Προστάτη: Και τώρα ποιο είναι το επόμενο βήμα;
Επόμενο άρθροGenerali Hellas: Συνάντηση του Πρακτορειακού Δικτύου Βορείου Ελλάδας