Η Maxima Insurance Χορηγός στο Best Fighter 2013

316

Τη μεγαλύτερη γιορτή πολεμικών τεχνών που διοργανώνεται στη χώρα μας, το ”Best Fighter 2013”, στηρίζει ως βασικός χορηγός η Maxima Insurance. 

Σύμφωνα με τον κ. Γιάννη Αργυρόπουλο, εκπρόσωπο της Maxima Insurance, «οι πολεμικές τέχνες παρουσιάζουν αλματώδη άνοδο και αυξανόμενη απήχηση στο ελληνικό κοινό και “δένουν” ιδανικά με τις έννοιες της ασφάλειας και της κάλυψης που εκπροσωπούμε σαν εταιρεία. Η παρουσία μας σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση αποτελεί συνέχεια της στήριξης που παρέχουμε στις μεγάλες διοργανώσεις των πολεμικών και μαχητικών τεχνών που διεξάγονται στη χώρα μας».

Το ”Best Fighter 2013” διεξάγεται στις 30 Νοεμβρίου στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο “Nick Galis Hall Arena” στη Θεσσαλονίκη και περιλαμβάνει μια σειρά αγώνων με τους κορυφαίους Έλληνες αθλητές των πολεμικών τεχνών, την ανάδειξη του καλύτερου μαχητή και την απονομή των βραβείων ”BFA” με υποψήφιους τα κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως ο Μιχάλης Ζαμπίδης, ο Μιχάλης Αρναούτης, η Μαριάννα Καλλέργη, ο Παύλος Καπώνης, η Αρετή Μαστροδούκα κ.ά.  

Προηγούμενο άρθροInternational Life: Νέα ιδιόκτητα γραφεία και εκπαιδευτικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΠαγκόσμια Ημέρα κατά του AIDS