Εταιρείες

H International Life μειώνει τα ασφάλιστρα στον κλάδο αυτοκινήτου

Σε μεσοσταθμική μείωση της τάξεως του 4% των ασφαλίστρων της στο κλάδο αυτοκινήτου προχώρησε η International Life.

Το νέο μειωμένο τιμολόγιο ισχύει για τα νέα συμβόλαια που έχουν εκδοθεί μετά τις  5 Μαρτίου 2014, και τις ανανεώσεις μηνός Απριλίου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, η International Life, με στόχο να προσφέρει σταθερά προστιθέμενη αξία, αξιοποίησε τα αποτελέσματα του νέου μοντέλου παραμετρικής τιμολόγησης που εφαρμόζει, και, λαμβάνοντας υπόψη την οικονομική κατάσταση και τις συνεχείς μεταβολές των δεδομένων της αγοράς, προχώρησε στη νέα μείωση ασφαλίστρων για τα συμβόλαια των επιβατικών ιδιωτικής χρήσης.

Το ποσοστό μείωσης διαφοροποιείται ανάλογα με τις παραμέτρους που λαμβάνονται υπόψη κατά την διαδικασία αξιολόγησης του αναλαμβανόμενου κινδύνου.

Ο Γενικός Διευθυντής του Ομίλου, κ. Γιάννης Φουρλής, δήλωσε σχετικά: «Στην International Life θέτουμε πάντα ως επίκεντρο τον πελάτη και  την κάλυψη των αναγκών του. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και ανταποκρινόμενοι στο οικονομικό περιβάλλον, όπως έχει διαμορφωθεί, παρέχουμε σίγουρες και ολοκληρωμένες λύσεις με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας