Η Interlife χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης

465
Interlife Ελληνική Ομάδα Διάσωσης

Στο πλαίσιο της διαχρονικής υποστήριξης της Interlife στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, η εταιρεία χορήγησε τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των τεσσάρων νέων διασωστικών σκαφών της ΕΟΔ, ΝΑΝΣΕΝ, ODIN, ΕΥΡΩΠΗ και ΑΙΓΑΙΟΝ, ενώ ήταν παρούσα στην τελετή ονοματοδοσίας τους, στον χώρο μπροστά από τον Λευκό Πύργο, την Παρασκευή 21 Απριλίου, στη Θεσσαλονίκη.

Τα σκάφη κατασκευάστηκαν με χρηματοδότηση από το Υπουργείο Εξωτερικών της Νορβηγίας και τη Νορβηγική Οργάνωση για τη Θαλάσσια Διάσωση (RS-Rednigselskapet), στο πλαίσιο του προγράμματος υποστήριξης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης.

Επιπλέον η Interlife, χορηγεί τα ασφαλιστήρια και άλλων τεσσάρων διασωστικών σκαφών της ΕΟΔ που επιχειρούν στη Χίο, τη Σάμο και την Κω. Τα σκάφη ΝΟΡΒΗΓΙΑ 1, ALBATROSS, IRINI και ATHINA, συνδράμουν στην περιοχή του Ανατολικού Αιγαίου σε περιστατικά που μπορεί να προκύψουν αλλά και συμβάντα που απαιτούν επέμβαση από θαλάσσης.

Ο Όμιλος Εταιρειών Interlife στηρίζει την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης τα τελευταία χρόνια μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί με κύριο αποδέκτη την Κοινωνία.

Προηγούμενο άρθροΟ Άκης Αγγελάκης στο Money Show 2017 στη Θεσσαλονίκη
Επόμενο άρθροΗ ΑΧΑ συμμετέχει στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας