Εταιρείες

H Interasco Running Team συμμετείχε στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας

Με μεγάλη χαρά και περηφάνια η Interasco running team έλαβε μέρος στη διοργάνωση του 34ου Μαραθωνίου της Αθήνας (5 χλμ., 10 χλμ & κλασικό Μαραθώνιο), ο οποίος διεξήχθη στις 13 Νοεμβρίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας  των ανθρώπων της, η Εταιρεία ενίσχυσε το κοινωνικό της έργο προβαίνοντας σε οικονομική ενίσχυση / χορηγία προς το Φιλανθρωπικό Σωματείο «Οι φίλοι του παιδιού», προκειμένου να συμβάλει στο κοινωνικό έργο  του Φιλανθρωπικού Σωματείου για τη βοήθεια που προσφέρει στην πιο ευαίσθητη ίσως κοινωνική ομάδα, τα παιδιά.

Αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ για την άρτια διοργάνωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., κ. Κάρολος Σαΐας, δήλωσε ότι «η Εταιρεία συνεχίζει να ακολουθεί συμμετοχές και αντίστοιχες δράσεις οι οποίες, όχι μόνο εξασφαλίζουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αλλά παράλληλα μας επιτρέπουν να βοηθάμε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας