Η INTERAMERICAN στο συνέδριο της GAMA International

267
Interamerican GAMA 2017

Η Εταιρεία και φέτος, για 25η χρονιά, συμμετείχε με ομάδα ένδεκα συντονιστών του δικτύου agency και δύο διοικητικών στελεχών της στο συνέδριο της GAMAInternationalLAMP 2017”, στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ (19-23 Μαρτίου).

Το συνέδριο, που παρακολούθησαν 2.700 συντονιστές ασφαλιστικών συμβούλων από 16 χώρες, είχε θεματικό τίτλο «Προκαλούμε Αλλαγές και εισάγουμε Καινοτομίες», αγγίζοντας χαρακτηριστικές προτεραιότητες της Interamerican στην οργάνωση και διοίκηση των πωλήσεων. Οι εργασίες του συνεδρίου αναπτύχθηκαν στις επιμέρους θεματικές ενότητες για τον ρόλο των γυναικών στις ασφαλίσεις και το financial planning, τους τρόπους ανάπτυξης της κοινωνικής αναγνώρισης της ασφαλιστικής αγοράς, τις μεθόδους προσέλκυσης πελατών με υψηλά εισοδήματα, το μοντέλο του μελλοντικού γραφείου πωλήσεων και τη σημασία που έχει η εμπειρία του πελάτη στην προσέγγισή του από τον ασφαλιστή.

Στην αποστολή της εταιρείας συμμετείχαν οι κ.κ. Β. Βασιλόπουλος, Ν. Χαμουζάς, Γ. Τοζακίδης, Κ. Παναγόπουλος, Η. Αντωνίου, Κ. Λαζαρίδης, Κ. Μαθιούδη, Β. Καρράς, Α. Πεφανίου, συντονιστές γραφείων του εταιρικού δικτύου agency, και οι κ.κ. Λ. Γερασίμου, Σ. Λουραντάκης, δ/ντές διοικητικών γραφείων πωλήσεων, που συνοδεύτηκαν από τον κ. Η. Μάλλιο, διευθυντή πωλήσεων tied agency, και Ν. Σατερλή, διευθύντρια πωλήσεων κλάδου ζωής. Επισημαίνεται ότι ο κ. Β. Βασιλόπουλος βραβεύθηκε για δεύτερη φορά με την κορυφαία διάκριση «FirstinClassAward».

Σκοπός της GAMA International είναι η διάχυση της σύγχρονης γνώσης και η ανταλλαγή εμπειριών σε θέματα ανάπτυξης και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων, καθώς και η ανάδειξη καινοτόμων λύσεων στην οργάνωση και στελέχωση ασφαλιστικών γραφείων, με στόχο τις υψηλές αποδόσεις παραγωγής.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Εταιρεία, «η προτεραιότητα που δίνει η Interamericanστην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου πωλήσεων, με σημαντική επένδυση στο σχέδιο “Genesis” το οποίο εισήλθε με επιτυχία στο δεύτερο έτος υλοποίησης, τροφοδοτείται ιδιαίτερα από το περιεχόμενο και τον επαγγελματισμό που φέρει ο παγκόσμιος οργανισμός GAMAInternational». Για τον ίδιο λόγο, η εταιρεία αποτελεί ισχυρό χορηγό της εκπροσώπησης της GAMA και στη χώρα μας, από τα πρώτα βήματα της GAMA Hellas.

Αναφερόμενος στη συμμετοχή της Interamerican στο συνέδριο της Ουάσιγκτον, ο κ. Η. Μάλλιος τόνισε: «To υψηλό επίπεδο της οργάνωσης και οι κορυφαίοι ομιλητές συνέβαλαν στο να αποκομίσουμε ενδιαφέρουσες παραστάσεις, τεχνικές και ιδέες που βελτιώνουν το επαγγελματικό επίπεδό μας στην καθημερινή προσπάθεια να προσφέρουμε μεγαλύτερη ασφαλιστική αξία στους πελάτες μας».

 

Φωτογραφία:

Η ομάδα της INTERAMERICAN στον χώρο εκδηλώσεων. 

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: 40 χρόνια Δημιουργίας, Ανάπτυξης και Προσφοράς
Επόμενο άρθροEIAS Certified Specialist in Health Insurance για 2η φορά