Η GAMA Hellas στην καρδιά των εξελίξεων της Παγκόσμιας Ασφαλιστικής Βιομηχανίας

591
GAMA International Συνέδριο 2017

45 Managers – Ηγέτες από Ελλάδα και Κύπρο παρακολούθησαν το ετήσιο Συνέδριο της GAMA International, με τίτλο «IGNITE CHANGE», που πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη  επιτυχία, από τις  19/3/2017 έως 22/3/2017, στην Washington, D.C.

Ένα εξαιρετικά οργανωμένο Συνέδριο με απήχηση  στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά, με μηνύματα έμπνευσης, παρακίνησης, πρακτικών εφαρμογών και συστημάτων.

Περισσότεροι από 2.700  Managers – Ηγέτες για 4 ημέρες, έκαναν ένα ταξίδι γνώσεων και έμπνευσης, αποκομίζοντας πρακτικές συμβουλές από τους καλύτερους ηγέτες της Ασφαλιστικής βιομηχανίας οι οποίοι εθελοντικά μοιράστηκαν τις εργασιακές πρακτικές τους.

Στην κεντρική σκηνή του Συνεδρίου, περισσότεροι από 10 καταξιωμένοι & διεθνούς  φήμης ομιλητές, περιέγραψαν απλά και κατανοητά τον νέο κόσμο του αύριο που δημιουργείται με ταχύτατους ρυθμούς, μέσω της τεχνολογικής εξέλιξης.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 20 workshops, στα οποία συμμετείχαν ως ομιλητές 35 κορυφαίοι επαγγελματίες Managers, δίνοντας στους συνέδρους τη δυνατότητα να δουν και να ακούσουν συνταγές καθημερινής επιτυχίας.

H Gama Hellas  ήταν παρούσα εκπροσωπώντας την Ελλάδα και την Κύπρο, φέρνοντας στις «αποσκευές» της νέα οράματα και συμφωνίες εκπαιδευτικών προγραμμάτων, με στόχο να βοηθήσει τους  Έλληνες και Κύπριους Managers-Συντονιστές, αλλά και τις ασφαλιστικές εταιρείες που πιστεύουν στον ρόλο των ανθρώπινων δικτύων. Παράλληλα, η GAMA Hellas εξασφάλισε για τα μέλη της όλες τις παρουσιάσεις του Συνεδρίου που θα αναρτηθούν στο site της (www.gamahellas.com).

Η Ελληνική και Κυπριακή αποστολή παρακολούθησε 5  workshops με διερμηνεία. Εξαιρετικό ήταν το workshop που πραγματοποιήθηκε από τον κ. Troy Korsgaden και που εξασφάλισε αποκλειστικά για τα μέλη της η GAMA Hellas. Ο κ.Troy Korsgaden  μοιράστηκε με  τους συμμετέχοντες εργασιακές πρακτικές – εμπειρίες  από την καθημερινή δουλειά του.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της GAMA International, πραγματοποιήθηκε κοινή συνεδρίαση στελεχών της  GAMA Hellas και της GAMA International, κατά την οποία συζητήθηκανοι τρόποι για περαιτέρω ανάπτυξη του παραρτήματος καθώς και η προετοιμασία για την επόμενη συνάντηση του 2018 στην Ελλάδα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος GAMA Hellas & Γεν. Γραμματέας ΠΣΣΑΣ, Δημήτριος Γαβαλάκης , Μέλος Board GAMA Hellas & Πρόεδρος  ΠΣΣΑΣ, Κλέαρχος Πεφάνιος, 1ος Πρόεδρος GAMA Hellas, Αθανάσιος Κατσιγιάννης , Αντιπρόεδρος Board GAMA Hellas, Φανή Θεοφανίδου, υπεύθυνη επικοινωνίας της GAMA Hellas, και οι κ.κ. Bonnie Godsman, CEO  GAMA  International, Joe Mosimann, Director Global Accounts, Aamir Chalisa, Global Markets, Gama  International ,και το κ. Athan Vorilla, Πρόεδρος  & Δ/νων Σύμβουλος του Lighthouse Financial Network, LLC.

Επίσης, οι κ.κ. Τοζακίδης, Γαβαλάκης, Φωτεινή Κουκουλιάκου και Φανή Θεοφανίδου, επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της GAMA International ύστερα από πρόσκληση της κας B.Godsman.  Στόχος της επίσκεψης  ήταν η γνωριμία με τα στελέχη της GAMA International, η ξενάγηση στα νέα γραφεία του οργανισμού και φυσικά η ανταλλαγή απόψεων για την ενδυνάμωση της παρουσίας του παραρτήματος στην Ελληνική Αγορά.

Οι συμμετέχοντες στο φετινό συνέδριο της GAMA International δήλωσαν έτοιμοι και για το επόμενο συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί 11-14 Μαρτίου 2018 στο Nashville.

Προηγούμενο άρθροΤαμείο Ερευνών ΑΧΑ: Ερευνούμε σήμερα για να προστατεύσουμε το μέλλον
Επόμενο άρθροΔ. Λύχρου και Δ. Γαβαλάκης οι εκπρόσωποι των διαμεσολαβητών στη Νομοπαρασκευαστική για την IDD