Εταιρείες

H Ευρωπαϊκή Πίστη επιβραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα

Μέσω του εκπαιδευτικού προγράμματος «Η επιχειρηματικότητα στην πράξη» η Ευρωπαϊκή Πίστη ενθαρρύνει και επιβραβεύει τη νεανική επιχειρηματικότητα

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, προσέφερε χρηματικό βραβείο στην καλύτερη επιχειρηματική πρόταση η οποία υποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος και υλοποιήθηκε από το Εργαστήριο Επενδυτικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου.

Οι συμμετέχοντες, είχαν τη δυνατότητα να προετοιμάσουν για δύο μήνες το επιχειρηματικό πλάνο της ιδέας τους και να το υποβάλλουν προς αξιολόγηση σε ειδική επιτροπή. Κορυφαίο επιχειρηματικό πλάνο μετά την αξιολόγηση, αναδείχθηκε το DISCOVERY PATH της Μαρίας Χατζηκωνσταντίνου. Ένα πλάνο που προωθεί την περιβαλλοντική και πολιτιστική εκπαίδευση στα σχολεία της Αιγύπτου και της Μέσης Ανατολής.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, τα τελευταία χρόνια, στηρίζει έμπρακτα την ανάπτυξη καινοτόμων ιδεών, φιλοξενώντας και ενισχύοντας οικονομικά έξι νεοφυείς επιχειρήσεις. Παράλληλα, ενισχύει πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την εκπαίδευση νέων και δημιουργικών ανθρώπων σε θέματα που συνδέονται με την ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ιδεών.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας