Γιατί απευθύνει ευχαριστίες στον κλαδικό Τύπο η ΠΟΑΔ;

1053
ΠΟΑΔ

Ανοιχτή ευχαριστήρια επιστολή προς τον κλαδικό Τύπο απευθύνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος, κ. Ηλίας Τσολάκης, και ο Γεν. Γραμματέας, κ. Δημήτριος Μουντάκης, περιγράφοντας με σαφήνεια τους λόγους που τους οδήγησαν στη λήψη της συγκεκριμένες απόφασης:

Αξιότιμοι εκπρόσωποι – εκδότες του κλαδικού τύπου της Ασφαλιστικής Αγοράς,

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών με την παρούσα επιστολή, μετά από ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου, θέλει να σας ευχαριστήσει έναν προς έναν και όλους μαζί για το σπουδαίο έργο που επιτελείτε, αυτό της προβολής του ασφαλιστικού κλάδου αλλά και των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών όλων των κατηγοριών πανελλαδικά.

Διαμέσου των μέσων σας, ηλεκτρονικών και εντύπων, και της καθημερινής πληροφόρησης που προσφέρετε σε πολίτες, συναδέλφους μας αλλά και των θεσμικών εκπροσώπων της πολιτείας, δίνετε τη δυνατότητα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση να αναδειχθεί σε έναν από τους κρισιμότερους τομείς την οικονομίας αλλά και πυλώνα της κοινωνικής συνοχής.

Αρωγοί και υποστηρικτές των συναδέλφων μας με τα άρθρα σας και επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, μέλη σωματείων που ανήκουν στην ΠΟΑΔ, μας κάνετε να νοιώθουμε σίγουροι ότι αυτό που πράττουμε έχει ανταπόκριση, ώστε να συνεχίσουμε εξίσου δυναμικά.

Όλοι εμείς στην ΠΟΑΔ με κάθε τρόπο θα υποστηρίζουμε το έργο σας και θα στεκόμαστε δίπλα σας, με γνώμονα την αλληλέγγυα ευθύνη και συμπαράσταση.

Αξιοποιώντας το βήμα που μας προσφέρετε μέσω των εντύπων σας και της ηλεκτρονικής Πληροφόρησης, να είστε σίγουροι ότι θα γινόμαστε καθημερινά περισσότερο χρήσιμοι στην ελληνική κοινωνία.

Η ασφαλιστική αγορά πρέπει να τιμήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αμερόληπτη και άδολη δημοσιογραφική πένα του κλάδου που δραστηριοποιούμαστε και θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωσή μας να σας ευχαριστήσουμε για την προσφορά σας στον κλάδο και τη βοήθεια που αδιαπραγμάτευτα μας παρέχετε.

Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ της ΠΟΑΔ

Τσολάκης Ηλίας, Πρόεδρος
Μουντάκης Δημήτρης, Γεν. Γραμματέας


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕΕΑΕ: Δανειακές Συμβάσεις Αυτοκινήτων και Ασφάλιση
Επόμενο άρθροERGO Ασφαλιστική: Διπλή διάκριση στα ΔΕΗ BITE Awards 2023