Γιάννης Τοζακίδης: “ACT – Move your team to the next level”

1239
Tozakidis Gama

Ο κ. Γιάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas, κατά την έναρξη των εργασιών του διήμερου συνεδρίου, απευθύνει μέσω της «Ασφαλιστικής Αγοράς», το ακόλουθο μήνυμα:

Σήμερα, για 6η συνεχή χρονιά, ο ΠΣΣΑΣ και η GAMA Hellas διοργανώνουμε ένα μεγάλο συνέδριο για τους managers της ελληνικής και της κυπριακής αγοράς, έτσι ώστε να τους βοηθήσουμε να οραματιστούν κάτι μεγαλύτερο, να δράσουν και να πάνε τις ομάδες τους ένα βήμα ψηλότερα, όπως είναι και το μήνυμα του συνεδρίου μας: “ACT – Move your team to the next level”.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε είναι ότι είμαστε όλοι μαζί σε μια αγορά που φιλοδοξούμε και είμαστε σίγουροι ότι μπορεί να αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο. Εμείς, από τη δική μας πλευρά, θα προσφέρουμε μεγαλύτερη έμπνευση, οραματισμό και ποιότητα. Γι’ αυτό έχουμε μαζί μας τέσσερις εκπληκτικούς ομιλητές, με την υποστήριξη της GAMA International, οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στην κατεύθυνση αυτή και θα μας υποστηρίξουν με γνώσεις.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο, υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθειά μας. Φέτος ειδικά είχαμε την υποστήριξη του συνόλου σχεδόν των εταιρειών της ελληνικής και κυπριακής αγοράς».

 

Προηγούμενο άρθροΈρευνα AXA: Αντιμετωπίζοντας το άγχος με ένα χαμόγελο
Επόμενο άρθροΛεωνίδας Φραγκιαδάκης: Εθνική Τράπεζα και Εθνική Ασφαλιστική, με ισχύ και αξιοπιστία