Εκδηλώσεις

Γ. Παϊκόπουλος: «Περίμενα για όλο το δίκτυο πωλήσεων ένα μπράβο…»

Η ετήσια εκδήλωση της Επιθεώρησης της Εθνικής Ασφαλιστικής που διευθύνει ο κ. Γιώργος Παϊκόπουλος έλαβε χώρα στις 11 Οκτωβρίου, στο Εστιατόριο Lazaro 1971, στο Παλαιό Φάληρο.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι διευθυντές του, κ.κ. Γεώργιος Κουτζαμάνης, Παναγιώτης Χαλκοδαίμων και Ελένη Νταρακλήτση, έχουν κάθε λόγο να γιορτάζουν τα αποτελέσματα που πέτυχαν. Κι αυτό ακριβώς επεσήμανε στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους παριστάμενους ο κ. Παϊκόπουλος: «Aυτή η εκδήλωση θέλω από καρδιάς να είναι μια συγκέντρωση χαράς-βραβεύσεων-χορού και τραγουδιού, γιατί πιστεύω ότι μας αξίζει και το επιθυμούμε πραγματικά».

Ο κ. Παϊκόπουλος θύμισε ότι ξεκίνησε το 1983 την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως unit manager στην Εθνική Ασφαλιστική και το 1991 προήχθη σε Επιθεωρητή Πωλήσεων, «μετά από σκληρή δουλειά δική μου και των συνεργατών μου», όπως σημείωσε. «Μέσα από αυτή τη διαδρομή γεννήθηκαν δύο επιθεωρητές πωλήσεων, ο Χρήστος Χρυσολόγου και ο Γεώργιος Φουφόπουλος. Έτσι, λοιπόν, κατέκτησα τον τίτλο του κορυφαίου επιθεωρητή πωλήσεων, τον οποίο τιμώ μέχρι σήμερα», όπως υπογράμμισε.

Απευθυνόμενος στα διοικητικά στελέχη που τον τίμησαν με την παρουσία τους, κ.κ. Σωτήρη Σοφόπουλο, Γιάννη Σηφάκη, Δημήτρη Παπαχρήστου, Μιχάλη Τάτση, Ντέμη Διαμαντοπούλου, Χαρά Βρεττού, Σπύρο Αντωνίου, Παναγιώτη Ανδρουτσόπουλο, καθώς και στον Επιθεωρητή Πωλήσεων κ. Χρήστο Χρυσολόγου, είπε μεταξύ άλλων: «Οι στόχοι μας και τα όνειρά μας είναι κοινά, για μια καλύτερη και δυνατότερη Εθνική Ασφαλιστική».

Ειδική αναφορά έκανε στον παριστάμενο Γενικό Διευθυντή, κ. Τάσο Αναστασίου, στο πρόσωπο του οποίου εκπροσωπείτο ο νέος μέτοχος: «Κύριε Γενικέ, ευχόμαστε με την παρουσία σας η Εθνική Ασφαλιστική από πρωταγωνιστής στην Ελλάδα να εξελιχθεί και στην Ευρώπη. Τώρα θεωρώ ότι δεν της λείπει τίποτα, για να καταφέρει να επιτύχει αυτόν τον υπέροχο στόχο».

Μιλώντας στη συνέχεια για τους συνεργάτες του σε όλες τις βαθμίδες ιεραρχίας, επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Θέλω να ξέρετε ότι πίσω από τα λαμπερά κύπελλα των διακριθέντων, τις βραβεύσεις των επίλεκτων, κρύβεται η σκληρή δουλειά, το δύσκολο έργο και ο καθημερινός αγώνας των ασφαλιστικών πρακτόρων και συντονιστών. Ειδικά η τελευταία δύσκολη τριετία, Covid19 – κλειστά γραφεία –πελάτες που δεν ήθελαν να μας δουν από κοντά και τόσα άλλα προβλήματα, εμείς στην πρώτη γραμμή, εμείς παρόντες. Τόσο οι ασφαλιστικοί πράκτορες, όσο οι ομαδάρχες και οι διευθυντές ακολουθήσαμε μια ενιαία γραμμή και τα καταφέραμε. Γιατί είμαστε μαχητές και έχουμε μάθει να δουλεύουμε στον δρόμο. Γιατί ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους πελάτες μας. Έτσι δουλεύουμε. Έτσι θα αναπτυχθούμε.

Έτσι θα επιβιώσουμε.

Εδώ όμως θα ήθελα να εκφράσω ένα παράπονο.

Περίμενα για όλο το δίκτυο πωλήσεων μετά από αυτή τη σκληρή τριετία ένα μπράβο. Μια επιβράβευση των συνεργατών. Και όχι εφαρμογή ενός παρωχημένου κανονισμού πωλήσεων για αυτή την εποχή.

Έφυγαν από την οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής περισσότεροι από 100 συνεργάτες σε όλες τις βαθμίδες.

Αναρωτιέμαι τι κέρδισε η εταιρεία μας από αυτήν την κίνηση.

Αν θα πάρω ποτέ απάντηση.

Κάποτε θα πρέπει και οι κριτές να γίνονται κρινόμενοι.

Όμως δεν μεμψιμοιρώ και γυρίζω σελίδα, κοιτώντας μπροστά. Ευχόμενος να γίνει επιτέλους πραγματικό το όραμά μου για μια ευρωπαϊκή Εθνική Ασφαλιστική.

Όλοι μαζί μπορούμε».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας