Εταιρείες

ΦΙΛΗΣGlass: Πανελλήνια Ημερίδα Δικτύου 2024

Η ΦΙΛΗΣGlass®, πρωτοπόρος στον χώρο της επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων οχημάτων, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την εκδήλωση «Πανελλήνια Ημερίδα Δικτύου 2024», με το δυναμικό σύνθημα «Ομάδα Κρύσταλλο». Συνεργάτες από κάθε γωνιά της Ελλάδας, τόσο την ηπειρωτική όσο και τη νησιωτική, παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η ημερίδα ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα από τους ιδρυτές της ΦΙΛΗΣGlass®, Κώστα και Έλενα Φίλη, οι οποίοι έθεσαν τον τόνο για μια ημέρα γεμάτη έμπνευση και γνώση. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη από ενθουσιασμό, καθώς οι συμμετέχοντες προχώρησαν σε συζητήσεις για την αγορά, τη στρατηγική και το marketing της εταιρείας. Ιδιαίτερη εντύπωση έκαναν οι τεχνικές επιδείξεις που ακολούθησαν, αναδεικνύοντας τις καινοτόμες μεθόδους και πρακτικές της εταιρίας.

Η εκδήλωση απογειώθηκε με την παρουσία σημαντικών επίσημων καλεσμένων, όπως ο Γενικός Διευθυντής και η Οικονομική Διευθύντρια του Ομίλου Lucas, κ. Javier Lorea και κα Maria Diez del Corral, η Digital Marketing ομάδα της Sleed, αποτελούμενη από τον κ. Μάριο Καραμήτσο και την κα Νάγια Αγγελοπούλου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Automotive Glass Experts (AGE) και CEO της Autoboys, Filum Ho, καθώς και ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ), κ. Frank Thibaut.

Η κορύφωση της ημερίδας ήρθε με την έκπληξη στο κλείσιμο της εκδήλωσης: την εμφάνιση του παγκόσμιας φήμης παίκτη και προπονητή μπάσκετ, κ. Παναγιώτη Γιαννάκη. Ο κύριος Γιαννάκης μοιράστηκε τις γνώσεις του για τη σημασία της ομαδικότητας, αφήνοντας ανεξίτηλο σημάδι σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Η ΦΙΛΗΣGlass® ευχαριστεί από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες και τους καλεσμένους για την παρουσία τους και τη συμβολή τους στην τεράστια επιτυχία της εκδήλωσης. Ανυπομονεί να τους ξαναδεί στην επόμενη ημερίδα, με νέες ιδέες και πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα των κρυστάλλων αυτοκινήτων.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας