Εταιρείες

Ευρώπη Ασφαλιστική: όλο και πιο ισχυρή στην ελληνική αγορά

φωτ.: Panoulis Photography

Τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος και την 27η Φεβρουαρίου επέλεξε η Ευρώπη Ασφαλιστική για να τηρήσει την παράδοση και να ανακοινώσει αποτελέσματα εργασιών για τα οποία είναι υπερήφανη.

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρώπη Ασφαλιστική και Αντιδήμαρχος της Αθήνας, κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, γνήσιος και αριστοκρατικός, αφού ευχαρίστησε τους εκλεκτούς παρισταμένους και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, δήλωσε:

«Στην πορεία της χώρας ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης θα είναι πρωταγωνιστής. Θα κληθούμε όλοι, ο καθένας από τη θέση του και τον ρόλο του, να αναλάβουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Συνέπεια, διαφάνεια, παρακολούθηση προϊόντων, εξυπηρέτηση πελατών, τεχνολογία, νέες ασφαλίσεις, νέες διαδικασίες. Στη νέα αυτή εποχή, η Ευρώπη Ασφαλιστική έχει λάβει θέση. Έχουμε όλα τα εχέγγυα για μια ισχυρότερη συνέχεια. Διαθέτουμε υψηλή φερεγγυότητα, ισχυρή τεχνογνωσία όχι μόνο στους μεγάλους κινδύνους αλλά και σε όλο το φάσμα των ασφαλιστικών εργασιών. Έχουμε σταθερούς και άξιους συνεργάτες. Διαθέτουμε ηθικά και υλικά πλεονεκτήματα. Όλα αυτά θα τα μετουσιώσουμε σε ανάπτυξη. Έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Νέα προϊόντα, νέοι σχεδιασμοί, νέες ασφαλιστικές δραστηριότητες, νέες προκλήσεις είναι μπροστά μας. Είμαστε έτοιμοι να τις κατακτήσουμε».

Την όλη εκδήλωση, αλλά και τις τοποθετήσεις τόσο της Γενικής Διευθύντριας Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της Εταιρείας, κας Θεοδώρας Σταθούρου, όσο και τις δηλώσεις του Αντιπροέδρου του Δ.Σ. της Ευρώπη Ασφαλιστική και Δ/ντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σταύρου Κωνσταντά, θα τις φιλοξενήσουμε στην προσεχή έντυπη έκδοσή μας, για να δοθεί η πληρέστερη δυνατή εικόνα και να εξαχθούν τα δίκαια συμπεράσματα για την πολύ αξιόλογη πορεία της Ευρώπη Ασφαλιστικής.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας