Ευρωπαϊκή Πίστη: Προτεραιότητα η άμεση επικοινωνία με το δίκτυο

1169

Η ελληνική ασφαλιστική εταιρεία διοικείται από ανθρώπους που πιστεύουν στη δύναμη και την αποτελεσματικότητα της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που επενδύουν σημαντικά σε χρόνο και πόρους για τη συστηματική  καλλιέργεια των σχέσεων και της επικοινωνίας με τους συνεργάτες τους σε όλη την Ελλάδα. Ο τόνος του οργανισμού Ευρωπαϊκή Πίστη δίνεται, βεβαίως, από τον ακούραστο κ. Χρήστο Γεωργακόπουλο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, όμως, πλαισιώνεται από άξιους συνεργάτες, που συμμερίζονται το όραμά του, και ως ομάδα μεταδίδουν τα μηνύματα για την εξέλιξη του ασφαλιστικού συμβούλου στην καριέρα που ονειρεύεται και μπορεί να πετύχει μέσα από την οργανωμένη δραστηριότητα.

Μεθοδικά και με πίστη στις ικανότητές της, η εταιρεία τα τελευταία 42 χρόνια έχει πετύχει στόχους που φαντάζουν εξωπραγματικοί. Οι συνεργάτες που την οδήγησαν στη σημερινή της επιτυχία είναι εκείνοι στους οποίους στηρίζεται η Ευρωπαϊκή Πίστη και για την επίτευξη των στόχων της για τα επόμενα χρόνια. Η άμεση επικοινωνία με το δίκτυό της ήταν πάντα προτεραιότητα για την εταιρεία.

Με την Ημερίδα στην Αθήνα, στις 18 Φεβρουαρίου 2020, ολοκληρώθηκαν οι 6 προγραμματισμένες συναντήσεις της Εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα, με Συνεργάτες του  Δικτύου Πωλήσεων.

Στις Ημερίδες, συμμετείχαν πάνω από 2.000 Συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α Ευρωπαϊκή Πίστη, ανάμεσά τους και οι κορυφαίοι Μεσίτες και Ασφαλιστικοί Πράκτορες της Ελλάδας, έχοντας όλοι την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις ενημερωτικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αποτελεί ηγέτιδα δύναμη στον ασφαλιστικό κλάδο, η οποία έχει επιλέξει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως τον μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών της εργασιών. Σε αυτό το στρατηγικό πλαίσιο και πιστή στη δέσμευσή της για ανάπτυξη μέσω του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή, η Ευρωπαϊκή Πίστη διοργάνωσε 6 Ημερίδες ανά την Ελλάδα, προκειμένου να βρεθεί δίπλα στον Συνεργάτη της και να του παρέχει γνώση και εφόδια, ώστε να μπορεί να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καταναλωτών.

Η εκδήλωση στην Αθήνα ξεκίνησε με την ομιλία του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας, κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε στην αλλαγή του Συστήματος Πωλήσεων και σε επιτυχημένες στρατηγικές πάνω στις οποίες μπορεί να στηριχτεί ο Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής, προκειμένου να ισχυροποιήσει το χαρτοφυλάκιό του, αλλά και για τα οφέλη που λαμβάνουν οι συνεργαζόμενοι με την Ευρωπαϊκή Πίστη Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές, καθώς πρόκειται για έναν οργανισμό που έχει ως κεντρικό στόχο τη δημιουργία αξίας για τους Συνεργάτες, τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους και τους μετόχους του.

Στη συνέχεια, η Εμπορική Διευθύντρια της Εταιρείας, κα Βασιλική Ρούσση, τόνισε την έμπρακτη στήριξη της Εταιρείας προς τους Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων, τονίζοντας τη στρατηγική επιλογή της Εταιρείας να επιλέγει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ως μοναδικό μοχλό ανάπτυξης των ασφαλιστικών της εργασιών. Τέλος, ανέλυσε τα οφέλη, τα κίνητρα και τις προοπτικές εξέλιξης που παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους Συνεργάτες της.

Αμέσως μετά, στο βήμα του ομιλητή ανέβηκε ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, πραγματοποιώντας μια ενδιαφέρουσα ανάλυση για τον ρόλο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή στο νέο ψηφιακό περιβάλλον. Κατά τη διάρκεια αυτής, πραγματοποιήθηκε παρουσίαση της αγοραστικής συμπεριφοράς των καταναλωτών στον ψηφιακό κόσμο και, στη συνέχεια, έγινε παρουσίαση όλων των σύγχρονων εργαλείων digital marketing που παρέχει η Ευρωπαϊκή Πίστη στους Συνεργάτες της, προκειμένου να προσεγγίζουν τους υφιστάμενους και τους υποψήφιους πελάτες τους πιο αποτελεσματικά.

Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις των κορυφαίων Συνεργατών για το έτος 2019.

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, με τη διοργάνωση των Ημερίδων ανά την Ελλάδα, δήλωσε ακόμη μία φορά παρούσα και δίπλα στους Συνεργάτες της, φροντίζοντας να παρέχει συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση στους Συνεργάτες του Δικτύου Πωλήσεων.

Προηγούμενο άρθροΣας χρειαζόμαστε, κύριε Khalaf…
Επόμενο άρθρο«Προϊόν της Χρονιάς 2020» αναδείχθηκε το Full [Home] της Εθνικής Ασφαλιστικής