Ταξίδια

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι κορυφαίοι του Δικτύου Πωλήσεων στο Dubai

Η Ευρωπαϊκή Πίστη επέλεξε το Dubai, τη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, για να επιβραβεύσει τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές της, που διακρίθηκαν στο πλαίσιο του Διαγωνισμού Πωλήσεων για το 2021.

Τους επιτυχόντες συνόδευε ο Πρόεδρος του Δ.Σ., κ. Νίκος Χαλκιόπουλος, η Εμπορική Διευθύντρια, κα Βασιλική Ρούσση, ο Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γκοτζαγεώργης, καθώς και στελέχη των Εσωτερικών Υπηρεσιών.

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, που πραγματοποιήθηκε 4 με 8 Μαΐου, οι συμμετέχοντες έζησαν ιδιαίτερες εμπειρίες. Επισκέφθηκαν το Burj Khalifa, το υψηλότερο κτίριο στον κόσμο και το Atlandis the Palm, ένα πραγματικό κατασκευαστικό θαύμα τεχνητών νησιών που είναι ορατό από το διάστημα, με πολυτελή ξενοδοχεία και σπίτια. Έκαναν σαφάρι 4Χ4 στους αμμόλοφους, βόλτα με καμήλες, φωτογραφήθηκαν στο ηλιοβασίλεμα και δείπνησαν στο Desert Gate κάτω από τον ουρανό της ερήμου, με παραδοσιακά φαγητά και ναργιλέ, παρακολουθώντας παραδοσιακούς χορούς.

Επισκέφθηκαν το ξακουστό Burj Alarab, την παλιά πόλη με την παραδοσιακή αγορά και την αγορά χρυσού, αλλά και τη Souk Madinat Jumeirah, ένα εντυπωσιακό συγκρότημα που περιλαμβάνει σκεπαστή αγορά, ξενοδοχειακές μονάδες, τεχνητά κανάλια, καφέ και εστιατόρια.

Είχαν, επίσης, τη δυνατότητα να ψωνίσουν στο… ατελείωτο Dubai Mall, αλλά και στο Mall of Emirates με το ξακουστό χιονοδρομικό του κέντρο. Παρακολούθησαν το εντυπωσιακό show των σιντριβανιών και είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφήσουν και να φωτογραφηθούν στους αμέτρητους ουρανοξύστες της πόλης.

Η Εταιρεία, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη λεπτομέρεια, η οποία δίνει προστιθέμενη αξία σε κάθε ταξίδι της, επεφύλασσε μια έκπληξη στους συμμετέχοντες, καθώς τους βραβευόμενους συνόδευε σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού ο κ. Τάσος Δούσης, ο οποίος ως “expert” στο Dubai, μοιράστηκε μαζί τους εμπειρίες και εικόνες!

Η εκδήλωση βραβεύσεων και το gala dinner για τους επιτυχόντες, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα πανηγυρικό κλίμα, με τους βραβευθέντες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο ταξίδι του Δικτύου Πωλήσεων που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας