Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: Η G4S στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας

Ο Ασφαλιστικός Γονέας της Ευρωπαϊκής Πίστης διευρύνει το δίκτυο των συνεργαζόμενων με το πρόγραμμα επιχειρήσεων εντάσσοντας την G4S, κορυφαία παγκοσμίως εταιρεία ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφάλειας.

Οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας εξασφαλίζουν 7,5% επιστροφή ασφαλίστρων, επί της μηνιαίας συνδρομής τους στην G4S για υπηρεσίες και λύσεις αναφορικά με την προστασία της κατοικίας και του αυτοκινήτου τους. Η επιστροφή ασφαλίστρων δίνεται σε υφιστάμενα ή μελλοντικά συμβόλαιά τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη και διπλασιάζεται στο 15% σε περίπτωση που η αίτηση για την απόκτηση των υπηρεσιών G4S, γίνει έως 31/12/2020.

Επιπρόσθετα, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας λαμβάνουν προνομιακή έκπτωση 20% στο προϊόν προστασίας αυτοκινήτου G4S WithU Car και 10% στο προϊόν προστασίας κατοικίας G4S iTOS.

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο της Εταιρικής και Κοινωνικής της Ευθύνης χωρίς κόστος και δίνει τη δυνατότητα στον κάτοχό του να διαμορφώνει ο ίδιος, ανάλογα με τις καθημερινές του αγορές:

  1. Τα ασφάλιστρα που καταβάλλει σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό του στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  2. Τις δωρεάν αγορές σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής του από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Περισσότερες πληροφορίες τόσο για τη συγκεκριμένη συνεργασία, όσο και για το πρόγραμμα, στο www.asfalistikosgoneas.gr.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας