Εταιρείες

Ευρωπαϊκή Πίστη: 23 υποτροφίες στο Ε.Κ.Π.Α. από το 2018 έως σήμερα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, υλοποιώντας τη στρατηγική της που αφορά στην ουσιαστική στήριξη της ελληνικής κοινωνίας και πιο συγκεκριμένα της νεολαίας της χώρας, έχει προχωρήσει τα τελευταία έτη σε προσφορά 23 υποτροφιών στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που η Εταιρεία έχει συνάψει με το Ε.Κ.Π.Α. και με στόχο την επιβράβευση της Αριστείας, η Ευρωπαϊκή Πίστη έχει προσφέρει 23 υποτροφίες συνολικά, στα ακαδημαϊκά έτη από το 2018 και μετά, σε φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών (Δ.Ε.Ο.).

Τη φετινή εκδήλωση απονομής των υποτροφιών, την οποία συντόνισε ο κ. Δημήτριος Θωμάκος, Καθηγητής Εφαρμοσμένης Οικονομετρίας & Πρόεδρος του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οργανισμών του Ε.Κ.Π.Α., τίμησαν με την παρουσία τους, ο κ. Θάνος Δημόπουλος, Πρύτανης του Ε.Κ.Π.Α., ο κ. Νικόλαος Εριώτης, Κοσμήτορας της Σχολής Ο.Π.Ε., καθώς και εκπρόσωποι των Χορηγών των υποτροφιών. Η στήριξη των φοιτητών στα πρώτα τους ακαδημαϊκά βήματα, αλλά και η δημιουργία συνθηκών για την παροχή συνεχούς εκπαίδευσης στα Στελέχη της, αποτελούν βασικούς πυλώνες του στρατηγικού σχεδιασμού της Εταιρείας.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας