Εύγε, κύριοι συνάδελφοι!

117
Στιγμιότυπο από τη βράβευση του Δ/ντος Συμβούλου της Ευρωπαϊκής Πίστης, κ. Χρήστου Γεωργακόπουλου. Μαζί του ο Διοικητής της ΤτΕ, κ. Γιάννης Στουρνάρας, και ο Γενικός Δ/ντής της Ethos Media, κ. Κων/νος Ουζούνης.

Η αγωνία για την πρόοδο της ασφαλιστικής αγοράς της Ελλάδας δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο κανενός. Όλοι συμμετέχουμε και εκδηλώνουμε το ενδιαφέρον μας γι’ αυτήν, με τον τρόπο που ο καθένας διαθέτει.

Υπ’ αυτήν την έννοια και υπό τις παρούσες συνθήκες, κατά τις οποίες οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν την πολιτική τους ηγεσία για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, κρίνουμε χρήσιμη και πετυχημένη την πρωτοβουλία της Ethos Events που διοργάνωσε το 12th Insurance Conference.

Στη διοργάνωση αυτή δόθηκε λόγος σε αξιόλογους ανθρώπους, οι οποίοι διαδραματίζουν και θα διαδραματίσουν ρόλο για τις τύχες της ιδιωτικής ασφάλισης στην Ελλάδα, όπως οι κ.κ. Γιάννης Στουρνάρας, Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Αναστάσιος Πετρόπουλος, Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ιωάννης Βρούτσης, Βουλευτής Κυκλάδων, Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ, πρώην Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Πρόνοιας, Νότης Μηταράκης, Βουλευτής Χίου, Αν. Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν.Δ., τ. Υφυπουργός Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Εύγε, κύριοι συνάδελφοι!