Εταιρείες

Eurolife FFH: Απολογισμός χρονιάς και απονομή βραβείων στα δίκτυα συνεργατών

Μια ξεχωριστή εκδήλωση για τα δίκτυα συνεργατών της διοργάνωσε η Eurolife FFH την Τετάρτη 6 Απριλίου, στο Box Athens, προκειμένου να μοιραστεί με τους συνεργάτες της έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε και να τους βραβεύσει για τις διακρίσεις, τις επιδόσεις και το έργο τους μέσα στο 2022.

Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, και ο κ. Νίκος Δελένδας, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων, Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Προϊόντων της Eurolife FFH, καλωσόρισαν τους συνεργάτες της εταιρείας και παρέδωσαν τα βραβεία στους νικητές, ενώ την παρουσίαση της βραδιάς και το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η δημοσιογράφος Δώρα Αναγνωστοπούλου.

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαστε όλοι μαζί απόψε, σε μια εκδήλωση που για εμάς, στη Eurolife FFH, έχει πολύ μεγάλη αξία», ανέφερε ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου κατά τον χαιρετισμό τους προς τους προσκεκλημένους. «Το 2022, παρά το ότι ήταν μια χρονιά απαιτητική, καταφέραμε πολλά ως εταιρεία. Η πορεία μας είναι διαχρονικά ανοδική και αυτό είναι κάτι που, σε μεγάλο βαθμό, το επιτυγχάνουμε με τη δική σας βοήθεια και στήριξη. Είμαστε εδώ απόψε για να χειροκροτήσουμε εσάς και να σας βραβεύσουμε για όσα επιτυγχάνετε καθημερινά. Είμαστε πάντα στο πλευρό σας και ακούμε όσα έχετε να μας πείτε, με στόχο να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι».

«Βραδιές όπως αυτή, έχουν ιδιαίτερα μεγάλη αξία για εμάς. Συναντιόμαστε μαζί σας σε ένα πιο “χαλαρό” περιβάλλον, ώστε να κάνουμε μια αποτίμηση της χρονιάς και, κυρίως, να γιορτάσουμε μαζί τις επιτυχίες σας», σημείωσε ο κ. Νίκος Δελένδας, απευθυνόμενος στα δίκτυα συνεργατών της Eurolife FFH. «Η σχέση που έχουμε αναπτύξει με τον κάθε έναν από εσάς, για όσο διάστημα εργαζόμαστε παρέα, βασίζεται στο σεβασμό, τη συνεργασία και την αγάπη για το επάγγελμά μας. Σας ευχαριστούμε για όσα καταφέρατε και το 2022 και είναι τιμή και χαρά μας να σας επιβραβεύουμε για τις επιδόσεις σας».

Με την ολοκλήρωση των βραβεύσεων, ακολούθησε ένα μεγάλο party, με ένα ξεχωριστό live από την Άννα Βίσση.

Οι νικητές, όπως αναδείχθηκαν στην εκδήλωση, είναι οι εξής:

Eurolife FFH: Απολογισμός χρονιάς και απονομή βραβείων στα δίκτυα συνεργατών

Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας