Εταιρείες

Euroins Ελλάδος: Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών σε Καλαμπάκα, Μέτσοβο & Μετέωρα

Σε επιβράβευση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, που κατέγραψαν τη μεγαλύτερη αύξηση το τελευταίο τρίμηνο του 2023, προχώρησε η Euroins Ελλάδος.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι συνεργάτες που πέτυχαν το υψηλότερο σκορ στο «Sales Rally», που διοργανώθηκε το διάστημα Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023, προσκλήθηκαν από την Εταιρεία σε τριήμερο ταξίδι, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 23-25 Φεβρουαρίου στην Καλαμπάκα, το Μέτσοβο και τα Μετέωρα.

Εκ μέρους της Euroins Ελλάδος, συμμετείχαν οι εκτελεστικοί διευθυντές, κ.κ. Αθανάσιος Ι. Σμυρνής και Vasil G. Dimitrov, και ο εμπορικός διευθυντής, κ. Κωνσταντίνος Αξιώτης, οι οποίοι παρουσίασαν στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές τα ορόσημα που πέτυχε η Εταιρεία το προηγούμενο έτος, καθώς και τη στρατηγική και τους στόχους για το 2024.

Ο κ. Σμυρνής δήλωσε σχετικά: «Οι συνεργάτες μας βρίσκονται στην καρδιά της ανάπτυξής μας και αποτελούν βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Με την ευκαιρία της ολιγοήμερης “απόδρασης” που διοργανώσαμε για να τιμήσουμε την αφοσίωση και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, ανταλλάξαμε απόψεις για την ασφαλιστική αγορά, τις προσκλήσεις και τις ευκαιρίες που ανοίγονται μπροστά μας για εφέτος και τα προσεχή έτη».

Ο κ. Dimitrov ανέφερε: «Η Euroins Ελλάδος έχει καταγράψει δυναμική πορεία τα τελευταία έτη και στόχος μας είναι η δυναμική αυτή να διατηρηθεί και να ενισχυθεί το επόμενο διάστημα. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνεργάτες αλλά, κυρίως, στους ασφαλισμένους μας, σχεδιάζουμε τους επόμενους στόχους μας που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω εδραίωση της Εταιρείας στην ελληνική ασφαλιστική αγορά».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας