Εταιρείες

Euroins Ελλάδος: Μέγας Χορηγός της διοργάνωσης «Kallithea Run»

Με ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια, η Euroins Ελλάδος υποστήριξε ως Μέγας Χορηγός την κορυφαία διοργάνωση «Kallithea Run», η οποία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η προσέλευση στον 11ο αγώνα της Καλλιθέας, που διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας με τη συνεργασία του Δήμου Καλλιθέας, ήταν μαζική και ενθουσιώδης, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί «θεσμό» για τους δρομείς της ευρύτερης περιοχής των Νοτίων Προαστίων. Στη διοργάνωση συμμετείχαν χιλιάδες αθλητές, δρομείς, γονείς και παιδιά, ηλικιωμένοι, καθώς και άτομα με αναπηρία που μοιράζονται το ίδιο πάθος για την άθληση.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Euroins Ελλάδος, κ. Evgeny Ignatov, δήλωσε σχετικά: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η Euroins Ελλάδος στήριξε χορηγικά την κορυφαία διοργάνωση running της Καλλιθέας. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στην Ελλάδα, έχουμε υλοποιήσει στοχευμένες χορηγίες τόσο προς αθλητές όσο και προς αθλητικούς φορείς. Η συνεργασία μας με τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας δεν θα σταματήσει εδώ, αφού θα έχουμε την τιμή να στηρίξουμε επίσης ως Μέγας Χορηγός το Kallithea Night Run και τον Ημιμαραθώνιο Καλλιθέας που θα διεξαχθούν το προσεχές φθινόπωρο».

Euroins Bulgaria AD

Η Euroins Insurance Company AD κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο στη Βουλγαρία με μερίδιο αγοράς 15%, σύμφωνα με στοιχεία της Επιτροπής Χρηματοπιστωτικής Εποπτείας στις 30.11.2022. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα (μέσω υποκαταστήματος), την Πολωνία, την Ολλανδία, τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Γεωργία, τα Σκόπια και την Ουκρανία προσφέροντας πλήρες φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων και κατέχει ηγετική θέση στην ταξιδιωτική ασφάλιση στη Βουλγαρική αγορά. Η Euroins Bulgaria είναι μέλος του Euroins AD Insurance Group (EIG), ενός από τους μεγαλύτερους ασφαλιστικούς ομίλους στην περιοχή. Ο πλειοψηφικός μέτοχος της EIG είναι η Eurohold Bulgaria, ένας κορυφαίος ενεργειακός και χρηματοπιστωτικός όμιλος. Η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) είναι μέτοχος μειοψηφίας της EIG με σχεδόν το 10% του κεφαλαίου.

www.euroins.bg


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας