Εταιρείες

EUROINS: Χορηγός της Xalkias Racing Team

Χορηγοί και υποστηρικτές της Χαλκιάς Racing Team είναι η ELDON’S A.E.B.E. και η ασφαλιστική εταιρεία EUROINS, μαζί με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, σημαντική είναι η στήριξη που προσφέρει η TEOREN MOTORS A.E., επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων RENAULT -DACIA στην Ελλάδα.

Με Renault Clio Rally3 η Χαλκιάς Racing Team

Ο Θέμης Χαλκιάς και η Χαλκιάς Racing Team με ιδιαίτερη χαρά αποκαλύπτουν το νέο τους αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ένα ολοκαίνουργιο, εργοστασιακό Renault Clio προδιαγραφών Rally3 με το οποίο θα αγωνιστούν στους αγώνες του Ελληνικού Πρωταθλήματος Ράλλυ, του Κυπέλλου Χώματος καθώς και στο Ράλλυ Ακρόπολις. Η παρουσίαση του αυτοκινήτου έλαβε χώρα σε ειδική εκδήλωση στο Blender Gallery με καλεσμένους φίλους, συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Το Renault Clio Rally3 έχει εξελιχθεί από την Alpine Racing στη Διέππη, ενώ σημαντική είναι η συμμετοχή της Alpine F1 Team σε σημεία όπως η πίσω αεροτομή. Ο τετρακύλινδρος κινητήρας των 1.3 λίτρων αποδίδει ισχύ 260 ίππων και ροπή 415Nm. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται μέσω σειριακού κιβωτίου έξι σχέσεων της Sadev σε όλους τους τροχούς. Ως αποτέλεσμα το Clio Rally3 αναδεικνύεται στο πρώτο τετρακίνητο αγωνιστικό της φίρμας για αγώνες ράλλυ. Οι αναρτήσεις φέρουν την υπογραφή της Bos ενώ στις χωμάτινες συνθήκες χρησιμοποιούνται τροχοί 15 ιντσών με φρένα της PFC 294 χιλ. και στους δύο άξονες κίνησης.

Την αγωνιστική προετοιμασία και συντήρηση του Clio Rally3 έχουν αναλάβει επιλεγμένοι μηχανικοί της Renault Χαλκιάς ενώ σημαντική θα είναι η βοήθεια που θα παρέχει η Alpine Racing. Στο δεξί bucket του Θέμη Χαλκιά θα βρίσκεται ο Νικόλαος-Αδάμ Κομνός σε μία συνεργασία που ξεκίνησε φέτος και ήδη μετρά τρεις αγώνες με τα άλλα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Χαλκιάς Racing Team. Το αγωνιστικό ντεμπούτο του αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο Ράλλυ Φθιώτιδος, 1 και 2 Ιουλίου.

Χορηγοί και υποστηρικτές, για ακόμα μία χρονιά, είναι η ELDON’S A.E.B.E., μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παραγωγής και εμπορίας πλήρους γκάμας συνθετικών και συμβατικών λιπαντικών καθώς και η κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία EUROINS μαζί με το νέο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου Auto Safe.

EUROINS: Χορηγός της Xalkias Racing Team

Δηλώσεις

Θέμης Χαλκιάς: «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη καθώς θα έχω στα χέρια μου ένα εξαιρετικό αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο μετά από πολλά χρόνια προέρχεται σε μία από τις φίρμες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε και επιχειρηματικά καθώς η Renault Χαλκιάς αποτελεί επίσημο επισκευαστή της Renault στην Ελλάδα. Στόχος μου είναι να οδηγήσουμε γρήγορα και όπως πάντα θεαματικά, να σημειώσουμε καλά αποτελέσματα στους αγώνες που θα συμμετάσχουμε και βεβαίως να φτάσουμε στη ράμπα του τερματισμού στο επετειακό Ράλλυ Ακρόπολις. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εμπλεκόμενους καθώς και τους χορηγούς μας που για αρκετά χρόνια στηρίζουν και προβάλλονται μέσω του αγωνιστικού μας προγράμματος. Ραντεβού στα βουνά».

Γεώργιος Ι. Ντόντος, Αντιπρόεδρος ΔΣ, ELDON’S ΑΕΒΕ: «Η σχέση συνεργασίας της ELDONS με τον Θέμη Χαλκιά και την αγωνιστική του ομάδα μετράει πλέον αρκετά χρόνια και εξελίσσεται σε μια ισχυρή σχέση φιλίας, αμοιβαίας εμπιστοσύνης και εκτίμησης, ενώ επαγγελματικά διευρύνεται συνεχώς σε πολλαπλά επίπεδα. Η απόφασή μας να στηρίξουμε την προσπάθεια του Θέμη, είναι μια συνειδητή επιλογή, αφού το όνομα Χαλκιάς συνδυάζει διαχρονικά και με τον καλύτερο τρόπο την παρουσία του στην αγορά του αυτοκινήτου, με αδιάλειπτη παρουσία από το 1981, με μια εξόχως επιτυχημένη διαδρομή στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στη νέα προσπάθεια της Χαλκιάς Racing Team, η ELDON’S ως πρωτοπόρα εταιρεία του κλάδου των λιπαντικών της χώρας μας, θα είναι και πάλι δίπλα του! Ευχόμαστε σε όλη την ομάδα καλή επιτυχία!».

Joanna Tsoneva, Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου Euroins: «Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση καλωσορίζουμε το νέο αυτοκίνητο με το οποίο θα αγωνίζεται πλέον ο Θέμης Χαλκιάς. Με τον Θέμη συνεργαζόμαστε χορηγικά τα τελευταία τρία χρόνια. Τον στηρίζουμε σε κάθε του αγωνιστικό βήμα και παρακολουθούμε από κοντά όλες τις προσπάθειες και τα επιτεύγματά του. Από την αρχή της παρουσίας μας στην Ελλάδα, υποστηρίζουμε έμπρακτα κορυφαίες αθλητικές δράσεις και πρωτοβουλίες στο πλαίσιο του φιλόδοξου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιούμε στη χώρα. Ευχόμαστε στον Θέμη καλούς και ασφαλείς αγώνες, με πολλές επιτυχίες».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας