Βιβλιοπαρουσιάσεις

Έτσι είμαι φτιαγμένος, Stefanie Stahl

Γνωρίστε τον εαυτό σας και τους άλλους

Κρίνω τα πράγματα ορθολογικά ή αποφασίζω αυθόρμητα; Θεραπεύομαι με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων ή στηρίζομαι μόνο στις δυνάμεις μου και αναρρώνω σιωπηλά; Εκτιμώ τις λεπτομέρειες ή βλέπω τη μεγαλύτερη εικόνα;

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα δείχνει τον χαρακτήρα μας, τον εαυτό μας, ή μας βοηθάει να τον καταλάβουμε –«Το να καταλάβεις τον εαυτό σου και τους άλλους είναι τόσο δύσκολο και όμως τόσο απλό». Μόλις μπορέσουμε να αξιολογήσουμε σωστά τον εαυτό μας και τους άλλους, βλέπουμε τη δική μας συμπεριφορά και των συνανθρώπων μας υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα.

Με γνώση και απλότητα, η best seller συγγραφέας Stefanie Stahl παρουσιάζει τους 16 βασικούς τύπους προσωπικότητας με βάση την ανάλυση Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) και τις αλληλεπιδράσεις τους. Ο δείκτης αυτός μετρά την εσωστρέφεια, την αυτοπεποίθηση, την ισορροπία λογικής-συναισθήματος κ.ά., κατατάσσοντας κάθε άτομο σε κατηγορίες για περαιτέρω ανάλυση. Έτσι, μας διευκολύνει να αξιοποιήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μας αλλά και των γύρω μας, ώστε να επικοινωνούμε αποτελεσματικά και να επιτυγχάνουμε τους στόχους μας.

Εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ
€13,95


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας