Κύπρος

Εθνική Ασφαλιστική (Κύπρου) & Εθνική Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου): Βραδιά Βραβεύσεων 2022

Μια μοναδική βραδιά βραβεύσεων έλαβε χώρα στις 31 Μαΐου 2023, στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό, γιορτάζοντας τις επιτυχίες των Συνεργατών της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου) & της Εθνικής Γενικών Ασφαλειών (Κύπρου). 

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το κεντρικό μήνυμα της βραδιάς “Χωρίς Υπερβολές” τονίζει ότι η αδιάκοπη ανάπτυξη τα τελευταία 10 χρόνια δεν σημαίνει ότι η επιτυχία είναι δεδομένη. H αποστολή της ομάδας μας είναι να εξακολουθήσει να κερδίζει καθημερινά την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων και των οικογενειών τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος, ο Πρόεδρος & τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των θυγατρικών στην Κύπρο, το Διοικητικό Προσωπικό, το Δίκτυο Πωλήσεων και οι σύζυγοι των βραβευθέντων και διακεκριμένων συνεργατών.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Δημοσθένης Τζιάζας, επεσήμανε ότι η φιλοσοφία αυτής της επιτυχημένης ομάδας πωλήσεων: «Κάθε μέρα κάτι ακόμα, κάθε μήνα κάτι περισσότερο, κάθε χρόνο κάτι καλύτερο» διαχρονικά αποφέρει ισχυρά αποτελέσματα! Η συνεχής πολύπλευρη υποστήριξη της εξέλιξης των ανθρώπων μας επιτρέπει τον οραματισμό ενός μέλλοντος χωρίς φραγμούς και όρια.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Ελευθέριος Βασιλείου, ανέφερε ότι η διαχρονική ανάπτυξη βασίζεται στην καθημερινή αρμονική συνεργασία όλων. Βεβαίως, πέρα από το τι έχει επιτευχθεί μέχρι χθες, είναι πιο σημαντικό να συνεχιστεί η σταθερή πορεία εξέλιξης. Προς τούτο, αναγνώρισε την καθοριστική συμβολή των ανθρώπων της Εταιρείας και των οικογενειών τους που αδιαλείπτως στηρίζουν την ομαδική προσπάθεια. 

O Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των Εταιρειών, κ. Τάσος Αναστασίου, στον σύντομο χαιρετισμό του σχολίασε ότι το ισχυρό πνεύμα ομαδικότητας αποτελεί τον θεμέλιο λίθο για αυτή την επιτυχημένη πορεία και θα είναι οδηγός για τη συνέχεια. Ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες για την εμφανή αλληλοϋποστήριξη και συνεργασία τα τελευταία 10 χρόνια, αναμένοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα στο μέλλον.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος κος Robert Gauci, εξήρε την ομαδικότητα, τον επαγγελματισμό και την εργασία υψηλής ποιότητας της ομάδας στην Κύπρο, που θα καταστήσουν την Εθνική Ασφαλιστική μια από τις πρωτοπόρους ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις στους πελάτες μας. Μαζί, σημείωσε, θα τα καταφέρουμε…χωρίς υπερβολές, αλλά με αποφασιστικότητα!

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής Ελλάδος κ. Andrzej Klesyk στον δικό του θερμό χαιρετισμό ανάφερε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανος που είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά την ομάδα στην Κύπρο, που αποδεικνύει καθημερινά ότι ξέρει να κερδίζει, όπως φαίνεται μέσα από τα τελευταία 10 έτη συνεχούς ανάπτυξης. Παράλληλα, υποσχέθηκε ότι από την δική του θέση, θα υποστηρίξει τις προσπάθειες της ομάδας για περαιτέρω ενίσχυση στην Κύπρο!

Στο κλείσιμο της Βραδιάς, ο Managing Director της CVC Capital Partners, κ. Κωνσταντίνος Ρόκας, επεσήμανε ότι ο μέτοχος είναι υπερήφανος για τα έως σήμερα αποτελέσματα, προτίθεται να μεγαλώσει την παρουσία του στην Κύπρο και θα στηρίξει την ομάδα της Εθνικής Ασφαλιστικής και της Εθνικής Γενικών Ασφαλειών Κύπρου προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης, συνεχάρη τους συμμετέχοντες για τη συνεχή και βιώσιμη ανάπτυξη της Εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια και ευχήθηκε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο προσεχές μέλλον!


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας