Εταιρείες

Η Εθνική Ασφαλιστική και στο Golden Hall

Συνεχίζοντας την πρωτοποριακή προωθητική ενέργεια «Ελάτε να μιλήσουμε για την ασφάλισή σας» στα μεγάλα εμπορικά κέντρα Αττικής & Θεσσαλονίκης. Η Εθνική Ασφαλιστική από τις 24 Νοεμβρίου 2017 βρίσκεται και στο Golden Hall.

Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, σε κλίμα ζεστό και φιλικό, οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εθνικής Ασφαλιστικής θα βρίσκονται πρόθυμα στη διάθεση των επισκεπτών του Golden Hall.

golden hall Περίπτερο Εθνικής

«Για να λύσουν κάθε απορία, να συζητήσουν, να ενημερώσουν, να συμβουλεύσουν και να κάνουν τον θεσμό της ασφάλισης πιο προσιτό από ποτέ», όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου της Εταιρείας.

Παράλληλα, η παρουσία της Εθνικής Ασφαλιστικής ξεκινά μαζί με την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στο Golden Hall για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν.

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως υποστηρικτής της ανθρωπιστικής δράσης του Ιδρύματος «Καρδιές για Όλους», ήταν εκεί στη μεγάλη γιορτή για το Άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Παράλληλα, θα είναι και ο μεγάλος χορηγός της χριστουγεννιάτικης παρέλασης, με θέμα ένα από τα αγαπημένα παραμύθια όλων των εποχών: τον Καρυοθραύστη!

«Για ένα ολόκληρο χρόνο θα σας περιμένουμε στο περίπτερο της Εθνικής Ασφαλιστικής στο Golden Hall», αναφέρεται εν κατακλείδι, «για να μοιράσουμε πληροφορίες, δώρα για μικρούς και μεγάλους και πάνω από όλα χαμόγελα, για να ζείτε τη ζωή στο Full!».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας