Εθνική Ασφαλιστική: Δίπλα στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

348

Η Εθνική, η πρώτη ασφαλιστική ξεκίνησε να στηρίζει την «πρώτη» της καρδιάς μας, την «επίσημη αγαπημένη» όλων. Αγκαλιάζει την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Ανδρών και μαζί όλες τις Εθνικές Ομάδες Καλαθοσφαίρισης.

Ως υπερήφανος χορηγός, η Εθνική Ασφαλιστική, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, παραβρέθηκε στον αγώνα της Εθνικής Ομάδας μπάσκετ, την Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, απέναντι στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας. Ο αγώνας διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ Νεάπολης στη Λάρισα, ενώ το νικηφόρο αποτέλεσμά του έδωσε μια πνοή αισιοδοξίας, τόσο στην Εθνική μας ομάδα,όσο και στο πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την προσπάθεια της.

Τον αγώνα παρακολούθησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς, καθώς και στελέχη της Διεύθυνσης Εταιρικής Επικοινωνίας, Marketing & Bancassurance της εταιρείας. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας πριν τον αγώνα, μέσα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, προσφέρθηκε συμβολικά στον κ. Σταύρο Κωνσταντά μια μπάλα μπάσκετ με τις υπογραφές όλων των παικτών της Εθνικής Ομάδας.

Μέσα στο γήπεδο και πριν την έναρξη του αγώνα, οι άνθρωποι της Εθνικής Ασφαλιστικής είχαν τη χαρά να μοιράσουν στο φίλαθλο κοινό της Λάρισας, το οποίο κατέκλυσε το γήπεδο, αναμνηστικά και δώρα της εταιρείας, ευχαριστώντας τους μ’ αυτόν τον τρόπο για την παρουσία και δυναμική στήριξή τους!

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως επίσημος χορηγός των Εθνικών Ομάδων Καλαθοσφαίρισης, θα είναι δίπλα τους σε κάθε αγώνα, στηρίζοντας την προσπάθεια νέων μεγάλων επιτυχιών που θα επαναφέρουν το άθλημα σε διεθνείς κορυφές. Ο δυναμισμός, η αγωνιστικότητα, η άμιλλα και το πάθος είναι κοινές αξίας των δύο Εθνικών που ενώνονται, για να προσφέρουν ακόμα περισσότερες διακρίσεις στο παρκέ και να ταξιδεύουν την Ελλάδα πιο ψηλά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροAllianz Ελλάδος: Γιόρτασε την Ολυμπιακή Ημέρα με διακεκριμένους αθλητές
Επόμενο άρθροΕΑΕΕ: Με συνεχή ανάπτυξη εξελίσσεται ο κλάδος Γενικής Αστικής Ευθύνης το 2021