Εθνική Ασφαλιστική: Δηλώσεις Τουρκολιά, Δημόπουλου και Κατσουρίδη, με αφορμή την κοπή της πίτας

442

Στις προοπτικές που διανοίγονται και για την Εθνική Ασφαλιστική  μέσα από τη μεγέθυνση του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ, κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, κατά την εκδήλωση της κοπής της πίτας της Ασφαλιστικής εταιρείας του Ομίλου. Ο κ. Τουρκολιάς μίλησε για μία καινούργια εποχή που απαιτεί νέες προσεγγίσεις με την εφαρμογή βέλτιστων και διαφανών πρακτικών, με τη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών που θα προσεγγίζουν τις προσαρμοσμένες στις σημερινές συνθήκες ανάγκες των πελατών του Ομίλου. Χαρακτήρισε ιδιαίτερα θετική τη μετάβαση στην κερδοφορία της Εθνικής Ασφαλιστικής και επεσήμανε την ανάγκη περιορισμού του κόστους, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα πρωτοστατήσει σε αυτήν τη νέα εποχή.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, αναφέρθηκε στην καλή πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής η οποία από πέρυσι είναι θωρακισμένη κεφαλαιακά μετά την άμεση ανταπόκριση του βασικού μετόχου να ανακεφαλαιοποιήσει την επιχείρηση. Στόχος μας, είπε ο κ. Δημόπουλος, είναι να διευρυνθεί το μερίδιο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην αγορά, επεκτείνοντας τις εργασίες της, με ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών και περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών πωλήσεων. Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής επεσήμανε ταυτόχρονα ότι η Εθνική Ασφαλιστική θα βγει ενισχυμένη από την κρίση καθώς έχει επιπρόσθετα έμπειρο και ικανότατο Ανθρώπινο δυναμικό. Αναφέρθηκε σε ένα καλύτερο αξιακό σύστημα που βρίσκει εφαρμογή σε εταιρείες όπως η Εθνική Ασφαλιστική οι οποίες αποτελούν θύλακες στήριξης της Εθνικής Οικονομίας  και αντίστασης στη λαίλαπα της ανεργίας αυτήν την περίοδο.

Το 2013 βρίσκει την Εταιρεία σε μία καλύτερη θέση σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Ιωάννης Κατσουρίδης, καθώς η Εταιρεία δεν αντιμετωπίζει τις κεφαλαιακές δυσκολίες του 2012, που συχνά της δημιουργούσαν δυσκολίες στην απρόσκοπτη εκτέλεση των ασφαλιστικών της εργασιών. Η Εταιρεία είναι επαρκώς θωρακισμένη και αυτό οφείλεται σε εσάς, τόνισε ο κ. Κατσουρίδης απευθυνόμενος στο προσωπικό, σημειώνοντας ότι η απόφαση των εργαζομένων για την υπογραφή της νέας επιχειρησιακής σύμβασης εργασίας βάρυνε πολύ στην αντίστοιχη απόφαση του μετόχου για την άμεση ανακεφαλαιοποίηση της επιχείρησης.  Το 2012 ίσως αποδειχθεί το πιο κερδοφόρο έτος στην ιστορία της Εταιρείας, σημείωσε με έμφαση ο Διευθύνων Σύμβουλος και ευχαρίστησε  το προσωπικό γι’ αυτήν την επιτυχία. Αναφερόμενος στους στόχους του 2013 ο κ. Κατσουρίδης κατέτεινε πως αυτοί είναι: Η περαιτέρω ανάπτυξη της Εταιρείας μέσα από την κερδοφορία της. Η αναβάθμιση των προσφερομένων από αυτήν υπηρεσιών και μέσω της συνεχούς και εξελικτικής εκπαίδευσης του προσωπικού και των παραγωγικών δικτύων. Η  συστράτευση όλων προς τον κοινό σκοπό που είναι να ξεπεραστεί η κρίση στη χώρα και να ξεκινήσει μία νέα εποχή για κάθε δυναμική οικονομική μονάδα όπως η Εθνική Ασφαλιστική.

Προηγούμενο άρθροΕΕΑΕ: Αθέμιτη πρακτική τα φυλλάδια πώλησης, με έκπτωση επί των ασφαλίστρων, χωρίς την αναγραφή της Ασφαλιστικής Εταιρείας
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός Πωλήσεων ΜΙΝΕΤΤΑ Life 2013