Εταιρείες

Εθνική Ασφαλιστική: 31ο Συνέδριο Πωλήσεων

Το 31ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής θα διεξαχθεί την Παρασκευή 10 Ιουνίου, ώρα 11.00 π.μ., στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών – αίθουσα «Αλεξάνδρα Τριάντη».

Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει ο Αναπληρωτής Δ/νων Σύμβουλος, κ. Σταύρος Κωνσταντάς:

«Με την κορυφαία αυτή εκδήλωση για τους ανθρώπους του παραγωγικού δικτύου της Εταιρείας θα υπογραμμίσουμε τον εδώ και 125 χρόνια πρωταγωνιστικό ρόλο της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ανάπτυξη της Ιδιωτικής Ασφάλισης στην Ελλάδα και την αδιάρρηκτη σχέση της με την κοινωνία. Παράλληλα, θα προβάλουμε τις σημαντικές εξελίξεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε όλα τα επίπεδα και θα βραβεύσουμε τους συνεργάτες μας που ξεχώρισαν για τα ποσοτικά και ποιοτικά τους αποτελέσματα.

Είναι γεγονός πως η Εθνική Ασφαλιστική πάντα αποτελούσε την “Ομάδα Υπεροχής”, τόσο στον ασφαλιστικό στίβο όσο και στα μάτια της κοινωνίας. Και ως “Ομάδα Υπεροχής”, μέσα από το Ετήσιο Συνέδριο του 2016, θα αναδείξουμε την ξεχωριστή δύναμη, το αξιοσημείωτο σθένος και τη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της Εθνικής Ασφαλιστικής, το ομαδικό πνεύμα, που τους δίνει την ώθηση ώστε να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία και να ξεπερνούν τον ίδιο τους τον εαυτό».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας